U Čakovcu, na adresi Bana Jelačića 18, nalazi se Studio Hara. Otvoren je prije 8 godina, kao studio za shiatsu tretmane, no s vremenom je proširio djelatnost i na druge aktivnosti, te danas djeluje kao pravi mali HOLISTIČKI CENTAR.

Uz SHIATSU TRETMANE, studio na tjednoj bazi nudi NEKOLIKO PROGRAMA VJEŽBANJA kao što je: rekreacija za žene, joga (za odrasle, ali i za djecu), do in vježbe, meditacija, kao i online treninge 2x tjedno.. Vikendi su također sadržajni jer se tada organiziraju različite radionice, predavanja, terapije, ajurvedske konzultacije i slično.

Voditeljice studija Hara dvije su zaljubljenice u zdrav način života Jelena Anja Krajcer i Tatjana Pavlic Blažon. One ističu TERAPEUTSKI UČINAK svojih vježbi koje djeluju kao cjelovit trening koji razgibava, isteže i jača tijelo, ali isto tako i pozitivno djeluje na um i psihu. Svoj koncept rada voditeljice su proširile i na Varaždin, gdje već treću godinu djeluje istoimeni studio.
Programi u oba studija namijenjeni su svima – ženama, muškarcima i djeci.

“Sjedilački način života današnjeg čovjeka i stresovi kojima smo izloženi ostavljaju posljedice na naše zdravlje pa nam je primarni cilj, zaokruženim treningom koji uključuje razne elemente npr.vježbe istezanja, vježbe za kralježnicu, za ciljane skupine mišića, za bolju posture, ali i vježbe disanja, automasažu i meditaciju, upravo smanjiti razinu stresa te potaknuti pozitivne promjene kod ljudi.. Da su naše vježbe dobro osmišljene i da pomažu, svjedoče mnogi naši višegodišnji polaznici, a što nas ohrabruje za daljnji rad.” kaže voditeljica Studija Hara Jelena Anja, profesorica kroatologije i sociologije, koja je po završetku studija pohađala zagrebačku Shiatsu školu i stekla zvanje shiatsu praktičara.

Kontakt:
FB: https://www.facebook.com/jogastudiohara/
Mail: [email protected]
Mob. 0917547584 i 0915402189

facebook maliHara 23

Hara 48

Studio Hara 53

Studio Hara 88