Sok iz listova ove biljke koristio se tijekom povijesti za zacjeljivanje rana te protiv iritacija i opeklina na koži, te s lakoćom rješava problem bolnih i tvrdih kurjih očiju i žuljeva. Kura je jednostavna i traje 3 dana!

atma.hr – 78
Kurje oči i žuljevi problem su s kojim se bori većina odraslih osoba. Želite li se na jednostavan i besplatan način riješiti ove neugodne pojave na stopalima, nabavite biljku čuvarkuću (semprevivum) i napravite prirodnu trodnevnu kuru.

Sempervivum je biljka poznatija pod imenom čuvarkuća ili u narodu čuvarka, divlje smilje, smiljak, možek, gromovna trava ili pazikuća.

Riječ je o vrlo otpornoj biljci mesnatog i sočnog lišća koja ima nevjerojatna svojstva.

Naime, sok iz listova ove biljke koristio se tijekom povijesti za zacjeljivanje rana te protiv iritacija i opeklina na koži te s lakoćom rješava problem bolnih i tvrdih kurjih očiju te žuljeva.

Kura protiv kurjih očiju i žuljeva

Potrebno vam je:

  • Biljka čuvarkuća
  • Flasteri
banner za knjige TIJELO

Postupak:

1. Otkinite komadić lista, dovoljan da prekrije problematično mjesto.

2. Ogulite vanjski površinski sloj lista (kožica se lako guli).

3. Oguljeni komadić stavite na kurje oko ili žulj te je fiksirajte flasterom.

4. Kuru započnite odmah ujutro, a flaster nosite tijekom cijelog dana.

5. Nastavite s tretmanom još 2-3 dana i kurje oči i žuljevi će potpuno nestati.

zadovoljna.hr

1 KOMENTAR

  1. Nejasno mi je kako ta gljiva uspije skiseliti kupovno mlijeko koje stoji na sred dučana i nekoliko mjeseci te je prepuno konzervansa i max iscrpljeno!
    Ako imate kozje, kravlje ili ino drugo mlijeko, kakva je razlika u kakvoči kejfira! Sigurno je struktura gljive različita od originalnog iz Tibeta? Tibetanska gljiva nebi mogla preraditi ovo danas kupovno mlikeko!