Designed by Freepik

“Sine, molim te, nemoj se vezati glupe i razuzdane žene. Ovo odsustvo moralnih vrijednosti i jeftinih prioriteta ne donosi ništa osim samih gluposti.

Takve žene neće te učiniti jačim, one će napuniti tvoj život pogreškama, pogreškama u odnosu na druge žene, a taj cinizam neće ti dati niti mudrosti, niti dubine.

Budi izbirljiv. Ne razbacuj se komplimentima i pohvalama, ali opraštaj, poštuj žene, bez obzira kakve god bile, jer si muškarac – ne samo riječju, već i snagom. Snagom koja neće dozvoliti da poniziš sebe, ali i uvrijediš čovjeka koji je pao.

Budi odgovoran. Za sebe, za svoj rad, za svoje postupke. Svaki tvoj korak mora biti odgovoran pred čovjekom, pred sobom i pred Bogom. Ne dozvoljavaj sebi lakomislenosti. Griješi, uči se, ali kreći se dalje. I znaj: svaka tvoja greška čini te još jačim. Ne žali sebe.

Pomaži ljudima, ne živi samo zbog svog zadovoljstva, i bit ćeš nagrađen za to, i u ovom svijetu i u drugom.

Budi jake volje i ničega se ne boj, imaj strah, ali imaj i snage i volju da taj strah suzbiti.

Imaj mogućnost zvati se muškarcem. Neka se tvoje srce ne zamagli predrasudama tuđih ljudi i lažnih vrijednosti.

I, povjeruj meni, ona koju ćeš ti zavoljeti bit će kao druga polovica jabuke, sličit će na tebe. Bit će isto tako snažna i mudra. Ista takva, malo izgubljena, ali koja korača svojim putem, svojom pravdom, svojom vjerom.

I neka ima ona svoje ožiljke na srcu, neka je ona griješila, ali nek to bude svjestan izbor, jedan izbor za cijeli život. Nek bude oštra na jeziku, ali iskrena. Takva, koja te nikad neće prevariti i izdati.

Prepoznat ćeš je po očima, zato što pravda vatreno sija. Ne boj se. I slušaj svoje srce – ono će ti sve reći.

I povjeruj mi, sine, isto tako, ona je tražila tebe. Prepoznat ćete jedno drugo po pogledu, kao da se poznajete cijeli svoj život.”

uspesnazena.com

Prethodna objavaVenera u Vagi pod utjecajem Plutona i Neptuna: Bura u ljubavi, a stres na poslu!
Slijedeća objavaIskustvo nepoželjnih emocija i transformacija
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.