Designed by Freepik

Čim se senzualni i opušteni Bik otvori pred Škorpionom i uvidi njegovu strast za životom, dolazi do velike želje. Spoje li se u ljubavnoj vezi, ne mogu se jedno drugog zasititi, ali sukobi postaju neizbježni. Biku će dosaditi pratiti tempo Škorpiona, dok Škorpion smatra da je Bik previše opušten i pasivan.

atma.hr – 78
Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače, a te veze karakterizira jaka “kemija”, kao i sukob znakova.

Otkrijte kako suprotni znakovi često “proizvode” izazovne odnose …

Ovan i Vaga

Već pri prvom susretu ovo dvoje mogu osjetiti jaku iskru. Kemiju će pojačavati sirova energija i privlačnost Ovna, kao i suptilan šarm i profinjenost Vage.

Odnos će predstavljati izazov kojem je teško odoljeti, ali problemi se javljaju jer “pristojno ponašanje” i “život po pravilima” živciraju Ovna, dok će Vaga očajavati kako bi ga “civilizirala”.

Kako bi veza uspjela, potrebni su zajednički projekti ili aktivnosti, jer će ih u njima njihove osobnosti koje se dopunjuju podsjetiti da bi mogli funkcionirati.

atma.hr – 39

Bik i Škorpion

Ovo je vrlo vruća kombinacija od samog početka. Čim se senzualni i opušteni Bik otvori pred Škorpionom i uvidi njegovu strast za životom, dolazi do velike želje.

Spoje li se u ljubavnoj vezi, ne mogu se jedno drugog zasititi, ali sukobi postaju neizbježni.

Biku će dosaditi pratiti tempo Škorpiona, dok Škorpion smatra da je Bik previše opušten i pasivan. Stvari se mogu popraviti ako svoju strast iznesu iz doma i usmjere je u zajednička druženja s prijateljima.

Blizanac i Strijelac

Njihova privlačnost nije samo fizička, već se privlače i na mentalnoj razini. Znatiželjan Blizanac i filozofski nastrojeni Strijelac lako se fasciniraju, te su u stanju provoditi sate u međusobnim razgovorima i duhovitom provociranju.

Ipak, problemi nastaju čim Blizancima počne ići na živce stav Strijelca da sve “najbolje zna”, dok će Strijelcu smetati što Blizanac površno čavrlja i voli tračati.

Ponovno ih spajaju međusobne pustolovine – izleti u prirodu, putovanja …

atma.hr – 75
Rak i Jarac

Nakon što osjećajan Rak koji je usmjeren na osjećaj sigurnosti upozna snažnog i dominantnog Jarca, stvara se klasična privlačna veza.

Ipak, taj privlačan odnos može brzo izgubiti svoju čar jer Rak osjeća da ga Jarac ignorira, dok će Jarcu smetati nesamostalnost i osjetljivost Raka.

Kako bi veza opstala, oni bi se trebali prisjetiti da nisu samo partneri, već i ljubavnici. Pobuđivanjem strastvenog elana ta će kombinacija ponovno imati smisla.

celerov sok

Lav i Vodenjak

Privlačnost gotovo eksplodira čim kralj svog svemira – Lav, upozna jedinstvenog Vodenjaka koji se ne klanja nijednom autoritetu.

Ta buntovnost fascinira Lava, dok se Vodenjak divi njegovoj sposobnosti da osvoji sve ljude oko sebe karizmom.

Ipak, Vodenjaka počinje nervirati potreba Lava za pažnjom, dok Lava nervira što se Vodenjak protivi društvenim konvencijama. Veza će opstati ako će oboje biti zainteresirani za povremeno zajedničko povlačenje od društva.

atma.hr – 78
Djevica i Ribe

Praktične Djevice koje vole da sve u životu ima svoju red i raspored te Ribe koje plivaju kroz život tako da se odupiru groznoj rutini, čine nadasve zanimljiv i prilično fatalan spoj.

Njihov ljubavni odnos obje strane doživljaju kao mogućnost promjene svog života – Djevica će tako pomoći Ribama u organizaciji, a Ribe njima da pokažu kako se opustiti.

S vremenom Djevica zamjera nepouzdanost Ribama, a Ribe zamjeraju tendenciju Djevice da sve kontrolira i kritizira. Odnos može opstati samo uz veliku i svakodnevnu prilagodljivost i česte razgovore.

besnopile