Foto: pixabay.com

Žena, ispunjena ženskom energijom, u kontaktu sa svojom suštinom, lako privlači i drži muškarce, ljubav, novac, harmoniju. Takva žena, valom svoje energije, vodi svog muškarca u visine uspjeha. Takva žena plijeni ne svojim izgledom, već svojom energijom. Muškarci žude za takvim ženama, trebaju ih. Nesvjesno ih osjećaju. Oni su na nesvjesnoj razini znali još od primitivnih vremena da im samo jedna noć s takvom ženom može promijeniti život.

atma.hr – 78
Jeste li primijetili da ponekad vrlo uspješan muškarac, promijenivši ženu, iznenada sve izgubi? I obrnuto? S druge strane, čini se da beznadni gubitnik, pored žene, odjednom društveno leti doslovno u nebo?

Jeste li se ikad zapitali zašto postoji toliko lijepih, pametnih, ali samih žena?

Zašto se muškarci vrte oko nekih, usprkos njihovoj dobi i izgledu, dok druge ostaju usamljene?

Zašto muškarac poželi promijeniti pametnu, dobru, lijepu ženu pa čak i veličanstvenu ljubavnicu?

Zašto neki u obitelji zadržavaju ljubav godinama, dok neki drugi zahlade odnose?

I jeste li sebi postavili pitanje zašto neki godinama očuvaju svoju mladost, dok drugi brzo ostare?

Odgovor na ta pitanja istovremeno je jednostavan i složen. Sve se vrti oko energije. Energija vlada svijetom, privlači i zadržava.

Žena je životna snaga svijeta, ona je i hrpa energije, zahvaljujući kojoj ona poput magneta privlači muškarce, privlači mogućnosti, novac, korisne kontakte i što je najvažnije – sve to može održati.

atma.hr – 39

Možda se postavlja pitanje: “Toliko je energičnih žena koje postižu ogromne uspjehe u društvenom životu – pa zašto su same, nesretne, a često i bolesne?

Stvar je u tome što ne govorimo o jednostavnoj energiji. Mi konkretno govorimo o ženskoj energiji.

Priroda ženi daje priliku da ovlada beskonačno velikom snagom. Međutim, u modernom društvu većina žena uopće ne traži pristup do nje. Ovakvu situaciju nazivamo “ženskim paradoksom”, a kažu da takvo stanje nije pravilo.

Naši preci prepoznali su ključne razlike između muškaraca i žena. Stanovnici drevnog svijeta opjevali su ljepotu i čudo tih razlika. Urođene snage i sposobnosti jedinstvene za ženske i muške početke trebalo je shvatiti i upotrijebiti za boljitak i zdravlje. Sve žene su se smatrale emanacijom Velike Boginje, a svi muškarci su se smatrali emanacijom Velikog Boga.

Stoljećima su žene čuvale tajne o tome kako skupiti, sačuvati i ojačati žensku energiju. Žena koja je posjedovala ove tajne i znala kako iskoristiti svoju energiju posjedovala je ogromnu moć. U tu svrhu, žene su savladale obredne prakse, meditirale, prepuštale se dubokim razmišljanjima, koristile su mudre, koje su čarobni kod za komunikaciju s bogovima i silama prirode.

U Indiji su postojale svete škole, hramovi i tradicije koje su visoko cijenile žene. Stvorene od strane žena i za žene, te su se škole temeljile na izravnom prijenosu znanja s žene na ženu, s generacije na generaciju.

Uz pomoć svetih rituala, žene su se prilagodile jakoj svjetlosti i energiji duhovnih carstava i to svjetlo prenijele na sva bića. I sve to kako bi očistile svoje tijelo i um i živjele u jedinstvu sa ženskom strujom i u kontaktu sa svojim snagama.

atma.hr – 75
Štoviše, žene su naučile pojačati svoje osjećaje do te mjere da su mogle osjetiti suptilna tijela ljudi, predvidjeti moguće bolesti i raspršiti negativne programe. Izlječenje je još jedan prerogativ žene, koji dolazi iz davnih vremena.

Ali jeste li znali da su u stara vremena, šamani, krenuvši na svoja psihodelična putovanja, postavili ženu pored sebe. A ona bi im rekla gdje su i bila im vodič u suptilnom svijetu.

Žene su dobile snagu elemenata. Za žene, to je lako. Svaki je element dao ženi svoju manifestaciju, voda – intuiciju, ženstvenost i nježnost, zemlja – mudrost, vatra – strast i seksualnost i zrak – pokretljivost uma i uvida.

Na primjer, ako žena ima puno zraka, vatre i nedostaje joj vode, onda pred sobom vidimo onu koju u modernom društvu često nazivamo “kučka”. Privlači svojom seksualnošću, sjajnim umom, ali nakon nekog vremena muškarac je napusti. Jednostavno ne može izdržati napon. Nema duboke mekoće vode.

Sad zamislite da je vode dovoljno, ali nema dovoljno zraka. Takva je žena muškarcu vrlo jednostavna, u njoj nema ni djelića zdrave “kučke”. Rezultat – ne cijene je! Pa, ako nema vatre … Pogodite za sebe … To ga čak neće ni privući!

Žena, ispunjena ženskom energijom, u kontaktu sa svojom suštinom, lako privlači i drži muškarce, ljubav, novac, harmoniju. Takva žena, valom svoje energije, vodi svog muškarca u visine uspjeha. Takva žena plijeni ne svojim izgledom, već svojom energijom.

Muškarci žude za takvim ženama, trebaju ih. Nesvjesno ih osjećaju. I oni su spremni baciti svijet pred noge u jednoj noći. Oni su na nesvjesnoj razini znali još od primitivnih vremena da im jedna noć s takvom ženom može promijeniti život.

atma.hr – 78
No najvažnije je ovo: žena tijekom intimnosti ispravlja i liječi svjetlosno polje muškarca. To je zdravo svjetlosno polje koje omogućuje čovjeku da učinkovito djeluje na ovom svijetu. To je ta sposobnost koju muškarac u ženi nesvjesno traži. Ali da bi imala takvu priliku, svjetlosno polje same žene mora biti snažno i zdravo. U davnim vremenima žene su se morale povremeno povući, meditirati, razmišljati i tako obnoviti svoje svjetlosno polje.

Naravno, ako je čovjekovo svjetlosno polje oštećeno, on ne može ostvariti svoje snove, realizirati svoje planove, zaraditi novac i steći snagu. Dobivajući oporavak seksom, muškarci nesvjesno žele ženu s kojom se osjećaju ispunjeno. Ako je žena lišena energije, ako je njeno svjetlosno polje same sebe uništeno, nije važno je li mlada, bogata i dobra. Ona je prazna i zato je nitko ne želi. Jednostavno ne vide i ne osjećaju ženu u sebi.

Štoviše, ako ne znate vratiti energiju, izgubite je. Vrijeme, stres, posao oduzimaju ženama energiju, a u dobi od trideset pet do četrdeset godina mnoge su već iscrpljene. A onda muškarac žuri u potragu za novim izvorima, ulazeći u romanse s mlađima.

Zdravlje, sreća u osobnom životu, materijalno blagostanje žene ovise o njezinoj energiji i unutarnjem stanju.

econet.ru / Prevela za ATMU: Iva Jukić

69 ŽENSKO TIJELO ŽENSKA MUDROST

ZENSKO TIJELO ZENSKA MUDROST