Foto: pixabay.com

Oni djeluju hladno i bezosjećajno, ali samo na prvi pogled. I dok su frustrirani jer teško mogu izgovoriti “Volim te” – možda bi trebalo naučiti kako pratiti znakove po kojima će vam to pokazati.

atma.hr – 78
Jarac

Hladan i arogantan, to je prvi dojam koji stječemo o ljudima koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku.

Oni su predstavljeni od strane drugih kao neprobojne tvrđave koje se ne diraju ili ne osvajaju lako, ali unutar svoja četiri zida, oni su u stanju da plaču cijele noći. Pod uvjetom da su sami u kući, naravno.

Samo kada ih ste se spremni odreći, vi ćete zagrebati njihovu površinu i shvatit da oni imaju osjećaje i da su duboki.

Strah od povrjeđivanja je ono što ih sprječava da pokazuju svoje emocije, tako da ih često čuvaju duboko u sebi.

Oni bi radije izgubili ruku nego da nekome izjavili da ga vole i da brinu za njega. Međutim, njihova maska pada kada se probijete kroz zidove.

Potrebni su vam samo čelični živci i puno strpljenja.

atma.hr – 52
Lav

Lav se ne može nositi sa sujetom koja ih sprječava da se otvore i pokažu svoju ranjivost drugim osobama, čak i ako znaju tu osobu cijeli život.

Oni nikada neće priznati da se srame; uvijek ćete biti pod dojmom da znate manje o njemu nego što on zna o vama.

“Žao mi je” je riječ koju će teško Lav izgovoriti.

Čak i ako je na nekom nivou svjestan da je napravio pogrešku, nikada neće priznati sam sebi, a kamoli drugima.

U svojoj glavi, on je savršen.

Vi ćete mu prije izvaditi zub nego što ćete izvući riječi iz usta koje izražavaju osjećaje.

zenskimagazin

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

3 KOMENTARA

  1. Ja sam horoskopski jarac, točno je da djelujemo hladno, ali točno je i da bi za prijatelje i onog koga volimo napravili sve.
    Na žalost, nije to baš ni ispadalo na dobro, ljudi to iskoristavaju i puno puta mi se obilo o glavu, a lav? Znam ih nekoliko, sujetni, čak narcisoidni, u emocijama prilično površni, najviše vole sebe. Ne mogu generalizirati, ali tako je s onima s kojima sam ja (bila) u kontaktu.

  2. za jarca apsolutno točno. ne kužim kome trebaju srcedrapateljne izjave bla bla kada se djelima najbolje pokaže (i dokaže) postojanje velikih emocija. na TV je bila neka strana reklama za kopče za kosu i ja sam oduševljeno rekla kako je lijepa i vrlo praktična. on je samo šutio, ali je zapamtio, naručio i ne samo to. pošto se dostava nije vršila za HR išao je čak u SLO po taj paket. eto. to je tipičan primjer kako jarac voli. a takvih ima mali milijun. ništa, ali ništa mu nije teško napraviti za one koje voli. isto tako i za prijatelje. a ove ljiga nja nja izjave, to zaboravi, to kod njega ne igra.