Cilj skoro svake žene je da bude sretna i da voli svoj život. Ali, koliko takvih žena zaista možete naći? Ukoliko ste vidjeli žene koje su istinski sretne i koje vole svoj život, možda ste pomislili – što to one rade drugačije? E pa, sljedećih deset stvari sigurno rade, a i vi ih možete uvrstiti u svoj život.

atma.hr – 52
1. One su zaista svjesne da je život dragocjen i da se sve odvija s razlogom. Istinski sretne žene znaju da je baš svaki trenutak života prilika za rast i poklon koji se ne može vratiti nikakvim novcem.

2. One ne zahtijevaju pažnju drugih ljudi. Ako ste sretni i volite svoj život, nema potrebe da konstantno budete u centru pažnje ili da pokazujete i naglašavate svoje prednosti i uspjehe.

3. Mudro troše svoj novac. One razumiju da će impulzivno ili nemarno trošenje novca imati samo negativne posljedice. Razmišljaju prije nego potroše.

4. Znaju kako kontrolirati svoje djelovanje. Iako se ponekad čini da određene situacije nastaju uslijed vanjske sile, to zapravo nije tako. Vi i samo vi ste odgovorni zbog načina na koji ćete reagirati i djelovati. Istinski sretne žene su itekako svjesne toga.

5. One preuzimaju odgovornost za svoja djela. Nisu žrtve. Nitko nije savršen i to je nepobitna činjenica. Ukoliko im se dogodi da pogriješe, istinski sretne žene preuzimaju odgovornost za svoja djela.

atma.hr – 52
6. One svoju strast pretvaraju u karijeru. Istinski sretne žene znaju da postoji način da se bilo koja strast može pretvoriti u priliku za zaradu. Ne oklijevaju i ne čekaju da ih drugi “guraju”. Jednostavno, one se ne boje riskirati.

7. One znaju da mogu inteligencijom kontrolirati svoje emocije i misli. Veliki broj žena smatra da emocije i misli kontroliraju njih, umjesto obrnuto. U bilo kojem trenutku imate mogućnost upravljati svojim načinom razmišljanja. Istinski sretne žene su duhovno osviještene i svjesne su toga.

8. Druže se s pozitivnim ljudima. S obzirom da se energetski vampiri nalaze svuda oko nas, istinski sretne žene ih izbjegavaju. Jednostavno, druže se s pozitivnim ljudima (makar to bila samo jedna osoba) jer su svjesne da im negativne osobe samo mogu otežati život.

atma.hr – 52
9. Uživaju se družiti, ali i biti same. Druženje je zabavno, ali i samoća itekako ima svoje prednosti. Istinski sretne žene uživaju u oba slučaja. One se ne oslanjaju previše ni na jednu stranu – znaju kako balansirati ova dva “svijeta”.

10. One znaju kako pozitivno utjecati na druge. Istinski sretne žene po prirodi su vrlo pozitivne i nesebične – one se trude svoju pozitivu prenijeti i na druge. One žele širiti sreću i radost bezuvjetno. To je možda i najveća tajna njihove sreće.

Autor: minimagazin.info