Koliko muškaraca postoji na svijetu, toliko ima i vrsta emotivnih veza – ona koja vam slomi srce, ona koje se jedva sjećate, ona koja vas natjera da preispitate što je to ljubav …

atma.hr – 52
Jedne su bolje od drugih, ali svaka nas nečemu nauči, promjeni idealnu sliku partnera kojeg treba naći, ali dok se to sve ne dogodi, svaka žena prođe bar jednu od ovih 11 vrsta ljubavnih veza.

1. Prva ljubav

Ova vrsta ljubavi vjerojatno najviše boli kada shvatimo da je gotova, ali kad je doživite, osjećate kao da vam se cijeli svijet i svako viđenje ljubavi promijenilo. Iako više ne znate ni gdje je, ni što radi, pa možda ni kako sada izgleda, uvijek ga se sjećate.

atma.hr – 52
2. Veza unaprijed osuđena na propast

Iako prijatelji, roditelji i cijela okolina vidi i govori da taj momak nije za vas, a uglavnom su i u pravu, vi odlučno birate da to sami shvatite, naravno, kroz vezu s njim.

3. Začarani krug raskida i pomirenja

Nekoliko mjeseci je sve super, pa nekoliko tjedana ne možete ni vidjeti jedno drugo. Vrtite se u tom začaranom krugu sve dok jednom od vas ne dosadi i odluči prekinuti vezu zauvijek.

4. Ljetna shema

Da li je u pitanju more, plaža, sunce i vrelina, ne zna se, ali veliki broj žena spremno je na avanturu koja će na moru – i ostati!

5. Veza u koju se zaletite misleći da je ona prava

Svi vam govore da usporite, ali koga briga! Želite reći cijelom svijetu da ste pronašli jedno drugo, pravila vas ne zanimaju, zaletite se da istetovirate imena na rukama … Jedino o čemu ne razmišljate jeste da se tako brze ljubavi uglavnom brzo i ugase.

6. Ne znate na čemu ste

Zabavljate se? Ili ste prijatelji? Možda prijatelji s povlasticama? Iako ne znate koji je status u pitanju, ostajete u toj neobičnoj vezi, jer je tako zabavno i lijepo, a u isto vrijeme i malo frustrirajuće.

atma.hr – 52
7. Veza na čiji račun se smijete godinama unazad

Možda je to bio muškarac koji je obećavao kule i gradove ili čak oženjeni tip koji je krio bračni status sve vrijeme, ali iako je kraj bolio, kada postanu zrele i mudrije, žene se većinom s osmjehom sjećaju ovakve veze. Prisjećanje koliko su lakomislene bile izaziva glasan smijeh zajedno s prijateljicom koja je bila svjedok tog vremena, ali i čvrsto uvjerenje da takvu grešku neće počiniti više nikad.

8. Platonska veza

Ovakvog muškarca žene često i ne broje u bivše dečke. Sreli ste se jednom, razmijenili brojeve telefona, ali ste se narednih mjesec dana samo dopisivali? U nekom trenutku ovo dosadi, pa takve veze obično i ne prerastu ni u što više.

9. Veza zbog koje ste promijenili stil

Iz nekog razloga mislili ste da je vrijeme za promjenu, a nesvjesno je to bilo zbog tadašnjeg partnera. Ovakve veze uglavnom ostaju u lijepom sjećanju, kao i čovjek kojeg se sjetite uvijek kada u ormaru vidite neki komad odjeće koji ste kupili baš tada zbog njega.

10. Fizička veza

Mislite da ste stvoreni jedno za drugo, ali kad razmijenite nekoliko rečenica, shvaćate da nemate ništa zajedničko, čak ni temu za razgovor.

11. Ona koja definitivno izgleda kao prava

Misli se na situaciju kada u jednom trenutku pomislite “Ovo je prava veza!” Moguće je da se ovakva veza završi vjenčanjem, ali možda je i samo jedna u nizu ozbiljnih koje ćete imati u budućnosti, ali bilo kako bilo – ovakve veze uglavnom traju dugo.

stil.kurir.rs