Foto: pixabay.com

Ona je srdačna i ljubazna, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem. Mentalne igrice u ljubavi su kod nje strogo zabranjene.

atma.hr – 78
Žena Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i obitelji.

Karizmatična je i očaravajuća, zbog čega nevjerojatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

Društvena je, te ima dar za komunikaciju i voli biti okružena prijateljima i obitelji.

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje, pri čemu će joj, uz njezinu ”hladnu glavu”, pomoći i šarm. Međutim, uvijek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati vlastite pogreške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da je u krivu.

atma.hr – 39

Veze

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srčeka i svježega cvijeća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste, žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodenjaku ili Blizancu. No umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

Ona će iskreno reći što joj je na umu, što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savjet. Seks doživljava kao mentalnu vježbu. Ljubiteljica je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku.

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine da konstantno važu mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati, primjerice kad ne može izabrati koji film želi gledati. No njezino kolebanje ustvari ide u korist njenim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir vlastiti ukus, potrebe i želje, pazit će i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svojem poznatom osjećaju za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva jest, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem.

atma.hr – 75
Izgled

Ženu Vagu prepoznat ćete po eleganciji kojom zrači svaki njezin pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njezine su vanjske karakteristike pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmijeh, lijepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionist i uvijek je sređena, uredne frizure, a njezin cjelokupni outfit uvijek je uravnotežen i suptilan.

Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema što odjenuti ili da je odjenula nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odjevne kombinacije izdvojiti vrijeme. Urođeno joj je da zna kako se odjenuti za svaku priliku i kako se predstaviti u najboljem svjetlu gdje god bila.

Stil

Vaga obožava modu, ali neće je slijepo slijediti, već će posljednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odjeća što bolje pristaje. Čak i kada se odjene kao svi ostali, ova kreativka imat će na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Najizbirljivija je kad je riječ o dobrim, kvalitetnim trapericama i posvetit će se potrazi za parom koji joj savršeno stoji. Ne voli pretjerivati s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, ošišanu slojevito i prošaranu svijetlim pramenovima. Šminka je lagana, prirodna i svjetlucava, a u toaletnoj torbici neizostavno je sjajilo za usne s voćnim okusom. Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno luda i voli mirisati lijepo.

atma.hr – 78
Stil kupovine

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu.

Kad idu u kupovinu, obvezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile o tome hoće li kupiti određenu stvar ili ne. U svojoj omiljenoj trgovini Vaga će se zbližiti s prodavačem i uvijek ga pitati za savjet.

zadovoljna.hr

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1