Woman photo created by freepik - www.freepik.com

Vodenjak pažljivo promatra ne samo film nego i ljude u redu ispred pa mu nije jasno kako već nakon dvadesetak minuta otkada je film počeo Riba može plakati. Tajnoviti Škorpion bez zadrške će navijati za one negativne likove u filmu, a mračne scene filma upravo su ono što mu pruža najviše zadovoljstva.

atma.hr – 78
Odlazak u kino mnogima je jedan od najdražih načina zabave i opuštanja. Međutim, kada je kinodvorana puna, u njoj se nalazi široka lepeza različitih osobnosti od kojih svaka na svoj način pridonosi iskustvu gledanja filma.

Evo što kaže horoskop kako se i zašto znakovi ponašaju tijekom gledanja filma.

Ovan će Blizancu dovikivati: „Ne govori tako glasno, nisi sam u kinu“, dok će istovremeno dijeliti kokice s Vodenjakom i obično mu pustiti da on pojede veću količinu.

Biku je sasvim svejedno što se događa oko njega. Usredotočit će se samo na film i svoju porciju najvećih kokica koje je mogao nabaviti. Dakako, ne pada mu na pamet da ih dijeli.

Blizanac obožava filmove i postoji velika mogućnost da je već saznao što se događa u filmu, tko će s kime završiti u vezi i kako će završiti film. Priča “spoilere” bez da ga itko to traži.

Romantični Rak prilijepit će se uz bika. Dok mu se priblažava u potrazi za zaštitom, pola kutije kokica završit će na podu, ali  to ga pretjerano ne uznemirava.

Lav će svima govoriti “shhhhh” jer su mu naporni svi oni koji šuškaju, jedu i komentiraju dok on želi savršeno kino-okruženje. Jer on to zaslužuje.

atma.hr – 39

Djevica ima oko za sve moguće propuste u filmu. Njoj neće promaknuti da je Leonardo di Caprio u sceni u podrumu Titanica prvo imao lisice na lijevoj, a potom na desnoj ruci, niti da su autori filma Bohemian Rhapsody malo izmijenili stvarne događaje iz života Freddieja Mercuryja.

Vaga će se preko ušiju zaljubiti u glumca. Nije joj važno sjedi li u prvom ili zadnjem redu jer je ionako najvažnije ono što je na platnu, dakle – najzgodniji glumac.

Tajnoviti Škorpion bez zadrške će navijati za one negativne likove u filmu, a mračne scene filma upravo su ono što mu pruža najviše zadovoljstva.

Često će svoje misli podijeliti i s partnerom s kojim se nalazi u kinu, a ako je to ovan, on će ga ošinuti oštrim pogledom ne shvaćajući kako mu baš ti dijelovi filma mogu biti najbolji.

Sarkastični Strijelac izmjenjivat će jednako tako sarkastične komentare s Vodenjakom, bilo da su vezani uz samu radnju filma ili ljude koji sjede u njihovoj blizini.

Jarac često pokazuje svoju brigu za druge, pa ni kinodvorana nije izuzetak. Uvijek ima spremne maramice koje bez imalo problema dodaje kome god treba, najčešće Ribi koja plače zajedno s likovima i Raku koji je uvrijeđen nakon što se Lav izderao na njega jer ometa film.

Vodenjak pažljivo promatra ne samo film nego i ljude u redu ispred pa mu nije jasno kako već nakon dvadesetak minuta otkada je film počeo Riba može plakati. Istodobno ima oko za sve moguće propuste u filmu.

atma.hr – 78
Ribu ne zanima ništa što se događa u kinodvnorani osim, dakako, samog filma. U kino je došla samo s ciljem gledanja fllma, a vrlo često iz kinodvorane izlazi suznih očiju jer je pogađaju sudbine likova.

zadovoljna.hr

84 HEMP MONEY BELT

Himalayan Hemp - Money Belt torbica

hemp money belt 1

Uniseks 'torbica oko struka' od prirodne konoplje

Prekrasne ručno izrađene 'money belt' torbice za oko struka.

Veliki izbor, obilje boja! Svaka Himalayan 100% Hemp torbica je jedinstvena, napravljena od eko konoplje, ručno rađena u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 108 kn - Izaberi svoju torbicu OVDJE