Foto: pixabay.com

Ova kozmička energija je u rastu ove godine, najjači efekti su 2022., dok je u padu 2023. godine. Prošli smo period prosvjetljenja i situacija koje su bile tu kako bi nas ili slomile ili ojačale. Sada je vrijeme promjena koje će svima donijeti snagu, pokretačku energiju i ono što nas čini sretnima. Ova godina bi mogla doprinijeti velikom stvaranju harmonije među svima nama, a 2022. će nam dati snažan intenzitet da osjetimo energiju koju manifestira Vodenjak!

atma.hr – 78
Što nas očekuje ove godine?

Od prvog dana ove godine skoro svaki dan pratim situaciju s tranzitima. Prema svemu sudeći, sada postaje prilično aktivna energija utjecaja vremena Vodenjaka. Ovo vrijeme svima donosi i prednosti, ali i mane. Ono najbitnije u svemu je činjenica da smo prošli period prosvjetljenja i situacija koje su bile tu kako bi nas ili slomile ili ojačale.

Budući da smo prisutni, znači da smo ostali osnaženi i da je sada vrijeme prihvaćanja promjena koje će svima donijeti revoluciju, snagu, pokretačku energiju, ali i ono što nas čini sretnima. Ništa od toga ne treba očekivati da će biti servirano na pladnju, već da je većina toga još uvijek u procesu da to dobijemo, jer smo u to uložili trud.

Kada sam još tamo 31. 12. 2019. godine gledala analitiku za 2020. godinu, nisam vjerovala aspektima koje sam gledala, nisam ni sumnjala da će zaista biti ovako izazovna godina pred nama.

Tadašnji aspekti su mi dali do znanja da se događa neka vrsta prosvjetljenja i da će biti vrlo teško preživjeti tako nešto za većinu ljudi koji nisu dovoljno duhovno i umno osnaženi.

atma.hr – 39

Analitika za 2021. godinu je previše dobra da bi bila istinita pa tako imam skroz drugačiju percepciju ove godine nego prošle. Ova godina bi mogla doprinijeti velikom stvaranju harmonije među svima nama. Otvorila bi mnoga poznanstva koja su emocionalna i duboka pa bi na taj način mnogo lakše dolazili do ekstatičnih osjećaja u nama.

Ove godine percepiram da će biti dosta manje retrogradnog kretanja planeta nego prošle. Ovo ostavlja prostora da se sve uništene mogućnosti ove godine regeneriraju.

Povoljan dio je dosta podešen kroz aspekte Venere, stoga nam se možete javiti za analitiku ženskih energija za ovu godinu. Vjerujem da će za većinu znakova biti jako povoljna.

Muške energije, koje pronalazimo arhetipski u kretnji planeta Marsa sugeriraju da će svi imati pozitivnije energetske vibracije i to bi moglo svima donijeti elana i snage za samoodrživost i usmjerenje ka jako bitnim životnim ciljevima.

Najmanje povoljan period će biti od kraja kolovoza/avgusta ove godine do početka listopada/oktobra mjeseca, kao i krajem prosinca/decembra.

U ovom periodu se mogu očekivati potrebe za prisilnim slijeđenjem autoriteta, lošom koncentracijom, agresivnim i anksioznim stanjima. Prema aspektima, ovo podrazumijeva neku vrstu globalnog društvenog revolta.

Mnogo snažniji od ovih nepovoljnih su povoljni dakle aspekti! Njih je mnogo više, ali će oni biti dominantniji krajem listopada/oktobra mjeseca gdje ćemo imati mnogo emocionalne energije koju bi dijelili sa svim ljudima koje volite i koji vole vas.

Ove godine je mnogo više aspekata povoljnih za ljubav i novac. Za posao, ove godine će biti povoljan kraj veljače/februara, ožujak/mart i početak travnja/aprila.

Lijepe trenutke za ljubav očekujte krajem veljače/februara i početkom ožujka/marta, kao i za studeni/novembar mjesec.

atma.hr – 75
Vrijeme Vodenjaka

Naredne 3 godine je period u kojem traje vrijeme Vodenjaka. 2022. će nam dati snažan intenzitet da osjetimo energiju koju manifestira Vodenjak, te možete očekivati prepoznavanje svih vaših neprepoznatih i neobičnih kvaliteta, kao i različite vrste profita od istih.

Da, spomenula sam profit! To ne mora značiti da se radi o materijalnim dobitcima. Svatko od nas je individualna duša koja može osjetiti i umrežiti se s drugim dušama. Kao takva, ona ima moć da opstaje kao jedno, ali i da osnaži i sistem u kojem je.

Kao takva, djeluje na raznolike sfere i segmente sistema u kojem se nalazi pa to daje jasno do znanja da je vrsta profita koja nas očekuje za svakoga točno prema mjeri koju sami zaslužujemo. Procjena onog zasluženog i zarađenog je individualna i ako želite to malo bolje sagledati, potrebno je napraviti tranzite za 2022. godinu za vaš natalni proračun.

atma.hr – 78
Ulazak Venere u znak Jarca i Merkura u znak Vodenjaka

Venera je upravo pokazala da krećemo ka novim počecima i ostvarenjima dobrih strana onoga u što smo ulagali svoj rad, trud i posvećenost. Do kraja mjeseca bi svakako trebali dobiti emocionalni odraz ili neki malo jasniji smjer u kojem se pronalazi toplina i zbrinutost.

Osluškujte taj smjer, jer on nas vodi do ostvarenja naših ciljeva, ali i do prepoznavanja naše unutarnje snage i ambicije koji su sigurna karta u pravom smjeru. To su pojedine tradicionalne vrijednosti koje su poput onih bajkovitih, romantičnih koje nas čine ispunjenima. Ove sve vrijednosti ostaju sve dok je Venera u znaku Jarca.

Merkur krajem ovog mjeseca kreće retrogradno i zadržat će se dugo u Vodenjaku, forsirajući nas da reformiramo svoju racionalnu stranu kako bi se prilagodili revoluciji i promjenama. Ključ svega je ostati pri karakteru i snazi uma. Ovaj period je restart za naše misli – i ne brinite! Sve ide najboljim putem.

Generalno ozračje kozmičke energije

Ovaj period označava revoluciju društva. Kao takav, donosi snagu svim poduzetnim osobama spremnima na borbu i hrabrost za bolje sutra. Svi rođeni u zračnim znakovima će kroz naredne tri godine spoznati u sebi granice vrijedne prevladavanja, a njihova disciplina će se znatno pojačati, uvjetujući snagu kojom će se pokrenuti ka uspjehu i ostvarenju ciljeva.

atma.hr – 39

Oni rođeni u vatrenim znakovima će u ovom periodu prepoznati ostvarenje svih ciljeva za koje su se teško zalagali i u koje su unosili ogromne količine truda. Kroz vatrene znakove, pogotovo Strijelca, bi mogla ići revolucionarna energija kozmosa koja bi prosvijetila čovječanstvo.

Zemljani i vodeni znakovi neće osjetiti značajne promjene, ali mogu iskusiti teret odgovornosti i probleme u uspostavljanju discipline i autoriteta.

Ova kozmička energija je u rastu ove godine, najjači efekti su 2022., dok je u padu 2023. godine.

Ana Dominik Rodić
A.Dominic natural healing and astrology center

114 SVJETLOSNO VIJEĆE

D. R. Hoffman: Svjetlosno vijeće

svjetlosno vijece

Božanske poruke za ostvarenje najdubljih želja duše!

“Svjetlosno Vijeće je prekrasan dar od Univerzuma svima onima koji su spremni iscijeliti svoja srca, primiti blagoslov ljubavi i obilja, te uzdići svoje ljudsko iskustvo na božansku razinu. Mene je knjiga oduševila, a nadam se da će i vas.” – Sonia Choquette, autorica bestselera Odgovor je jednostavan

Kroz njezinu naprednu duhovnu obuku uz Thotha, Danielle Rama Hoffman je upoznala Svjetlosno Vijeće – međugalaktičku skupinu od nekoliko tisuća svjetlosnih bića diljem multiverzuma. Njihova svrha je podržati pojedince dok se kreću u kolektivnu svijest i vraćaju se u svoje prirodno stanje radosti. Vijeće je prenijelo učenja u ovoj knjizi za one koji žele ubrzati svoje putanje ka zdravlju, bogatstvu, sreći i ostvarenju najdubljih želja duše.