Ponekad nisu dovoljne samo riječi “Volim te” da biste svom partneru pokazali koliko vam je stalo. Djela uvijek govore mnogo više od riječi. Naučite pokazati ljubav bez ijedne izgovorene riječi.

atma.hr – 52
Suosjećajte

Muškarci, kao jači spol, rijetko sebi dopuštaju da se osjećaju nemoćno i ranjivo. Zato, kada osjetite da mu je potrebna vaša podrška, ne oklijevajte već mu pokažite da ste tu za njega u svakom smislu. Bilo da je riječ o usluzi, pružanju oslonca ili čak i o samo lijepoj riječi, vaše suosjećanje će mu pomoći da se osjeti voljeno i zaštićeno. Također ćete mu dati do znanja da je u redu da i on ponekad napravi grešku i bude ranjiv.

Iznenadite!

Većina muškaraca prilično je loša u izražavanju ljubavi putem riječi i, najčešće, svoju partnericu obraduju lijepim gestom ili poklonom pa isto učinite i vi. Kupite mu omiljeni parfem ili što već voli, nabavite karte za kino ili koncert omiljenog benda ili iznenadite večerom u nekom ugodnom restoranu.

atma.hr – 52
Neverbalna komunikacija

Djela govore više od riječi, tako da često mimika i pokreti tijela pokažu osjećanja koja ne biste mogli objasniti riječima. Bez nekog posebnog razloga, svog muškarca oduševite nenadanim poljupcem ili zagrljajem. Sigurni smo da ćete mu izmamiti osmijeh na lice i da će se osjećati voljeno.

Mali znaci pažnje

Ostavite mu papiriće sa ljubavnim porukama na najneobičnijim mjestima u kući. Pošaljite mu sms dok je na poslu da zna da mislite na njega. Napravite mu toplu kupku da se opusti nakon napornog radnog dana. Izmasirajte ga! I skuhajte mu omiljeno jelo ili napravite kolač.

atma.hr – 52
Saslušajte

Ponekad je najbolji način da partneru pokažete koliko ga volite upravo to da ga saslušate i porazgovarate o stvarima koje njega interesiraju. Budite svjesni da vas vaš partner odlično poznaje i da će primijetiti i najmanji znak da ga pažljivo ne slušate, a to će ga povrijediti. Zato budite uz njega, pažljivo ga saslušajte i pokažite koliko vam je zapravo stalo do njega.

Autor: minimagazin.info