Neka ti Ljubav danas bude jedina misao. Neka te ovo sunce na nju podsjeća i na lice osmijeh navlači. Neka ti da snagu da ti ‘Volim te’ bude sve što te zanima u životu.

Neka ti se Ljubavi vrtloži iz nesvjesnog u svjesno, iz radnog u neradno, iz pasivnosti u energiju i kretanje. Vječan je to ciklus, a Ljubav sve to obuhvaća i objedinjuje. Rad na sebi je ništa drugo nego otkrivanje svog udjela, svoje prisutnosti u tom procesu. Ljubav onda sve objašnjava, sve poprima, a ne pita se otkud to, zašto to, kako to. Ljubavi u tebi je Ljubav u meni, a zajedno je to istinska Sloboda.

Volim te ♥

Nenad Ljubić, nenadljubic.com

Prethodna objavaZnanost dobrim dijelom potvrđuje: moguće je vidjeti svoju budućnost!
Slijedeća objavaOgrlica i japamala za prvu čakru – Koralj, lava, oniks i ahat
Nenad Ljubić
Nenad Ljubić rođen je u Splitu, gdje i danas živi. Njegova zaintrigiranost misterijama života i stvarnosti godinama ga je vukla da im posveti svoju pažnju i predanost. Nenad često kaže da je njegov pogon znatiželja i da je ona ta koja hrani njegovu ustrajnost. O svojim iskustvima piše na svom Facebook profilu “Neno Ljubić”, na Facebook stranici “Nenad Ljubić”, te na WEB stranici “www.nenadljubic.com” Prevodi i video isječke na YouTube stranici, koji se mogu pronaći na njegovom YouTube profilu “Neno.L”.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.