52
Dizajneri tvrde da vaš dom može otkriti sve o vama. Prenosimo vam savjete najboljih dizajnera po izboru slavnog časopisa Elle Decor o tome što jedna “žena od ukusa” ne bi smjela držati u svom interijeru.

Previše ženstvenih detalja

Volani, resice, rozi ukrasi! Nipošto ne pretjerujte sa ženstvenim detaljima koji mogu biti odlični dok ostanu zaista detalji. “Čitav stan u pink boji? Nipošto! “, kaže dizajnerica Nicole Fuller.

52
Aranžmani od umjetnog cvijeća

“Ako ugledam u vašem domu aranžman od umjetnog cvijeća, to za mene znači samo jednu poruku – odustala sam od svega i za mene više nema nade”, tvrdi Susan Paznicki. I po feng shuiu ovo je vrlo loše.

Plišane životinje (naročito na krevetu)

“U domu jedne žene mora biti jasno da odiše ljubavlju”, kaže dizajner John Cole. “Međutim, to ne uključuje i izložene uspomene iz djetinstva. Ako ste odrasla djevojčica, poklonite svoje igračke onima koje još nisu odrasle!”

Kozmetički proizvodi na svakom mjestu

Ako ih ima u kupaonici, na komodi u dnevnoj sobi, pred ogledalom u predsoblju, to je već dizajnerski problem. “Zaista nije neophodno da svatko tko vam uđe u kuću stekne punu sliku o tome koliko kozmetike i šminke vi upotrebljavate”, kaže dizajner Ryan White.

Kolekcije lutaka

Zbirke igračaka, generalno, a naročito lutaka, pokazuju da ste zauvijek ostali zarobljeni u djetinjstvu, misli Ma Alen. “Doživljaj je jeziv, a naročito odbija muškarce”, kaže ova mlada dizajnerica.

52
Mnoštvo fotografija kućnih ljubimaca

“Koliko god da su slatki, ako ispunite zid njihovim slikama, to nikad ne ispadne dobro”, kaže Fuller.

Izložene uspomene iz srednje škole

Dizajneri su i tu nemilosrdni: ti su dani prošli! Krenite dalje!

Mnogo komada namještaja skroz različitog stila

Dom u kojem ima mnogo takvih komada djeluje konfuzno. Jedan do dva “stil break-era” su sasvim prihvatljivi i čine interijer dinamičnim, ali mnoštvo takvih komada – konfuznim.

Izvor: lisa.rs

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.