Foto: pixabay.com

Kod svih takozvanih promjena koje dugoročno nagrađuju srećom, obiljem i uspjehom može na početku doći do prepreka, jedne, dvije, tri prepreke. To obično može nagnati pojedinca da odustane od novih stvari koje implementira u život, jer mu se čini da je sve pošlo u nekom krivom smjeru. Ali nipošto ne treba odustati od sebe, jer se pozitivne promjene, na prvu ruku čine kao prepreka.

Nisu sve promjene pozitivne u početku!

To je vrlo bitno imati na umu, jer odluke koje donosimo svaki dan i koje vode dugoročnim pozitivnim promjenama ispočetka uopće na našoj koži ne moraju ostavljati pozitivan ton.

Ovo pišem zato što mnogi požele odustati kada počinju takozvana zapinjanja u promjeni na bolje. Zato što ta promjena na bolje katkad izgleda kao sve drugo, osim promjene na bolje. Kod spiritualnog rasta i osobnog razvoja takvi ishodi mogu biti česti. Kod promjene posla, karijere također. Kod svih takozvanih promjena koje dugoročno nagrađuju srećom, obiljem i uspjehom može na početku doći do prepreka, jedne, dvije, tri prepreke. To obično može nagnati pojedinca da odustane od novih stvari koje implementira u život, jer mu se čini da je sve pošlo u nekom krivom smjeru. Ali nipošto ne treba odustati od sebe, jer se pozitivne promjene, na prvu ruku čine kao prepreka.

To se događa iz nekoliko razloga. Nekada zaista postoji bolji način za uvađanje pozitivne promjene u život koju mi nismo zamijetili. Pošto idemo nekako glavom kroz zid, energija i okolnosti nam u tom slučaju idu u prilog tako što nam naoko otežavaju taj način i put kojim idemo, kako bismo promijenili svoj pristup te tako uštedjeli vrijeme i vlastitu energiju.

Nekada su te promjene tako žustre, jer prijašnje naše odluke, misli, djela i vibracija nisu trenutno ugođeni na novi životni stil, te doživljavaju energetsko i manifestacijsko poravnanje, koje može izgledati beznadno.

A ponekad te pozitivne promjene izbacuju prepreke, (najčešće i jest ovaj slučaj), kako bismo zapravo još više pogledali u sebe, umirili um, duh i odbacili stare dijelove koje mijenjamo. Kako bi uspjeli pogledati u sebe i iz podsvijesti i našeg energetskog algoritma maknuli sve limite, uvjerenja, stare sheme koje nam zapravo još stoje na putu pozitivnih promjena.

Nekada svi ti izazovi i prepreke jesu samo još jedan put koji će našoj intuiciji dopustiti da prevlada, kako bi više vjerovali sebi i u sebe, stekli još više samopouzdanja i krenuli ususret pozitivnim promjenama koje priželjkujemo.

Kako god bilo moj iskreni savjet je ne odustajati, već pogledati zašto su se određene prepreke pojavile i koje limite iz svojeg sistema to još možemo bez bojazni odbaciti i zaživjeti punim plućima.

P.S. Za besplatan Mindsetshift Session “Kako postaviti i postići ciljeve”, kontaktiraj me na [email protected]

Knjigu Eskalator Uspjeha možete naručiti na fb stranici https://www.facebook.com/SkillEnergyCoach/

Nere Crnčić