Designed by Jcomp

Upravo zbog sustava koji nije prilagođen ljudima, mi izrastemo u nezadovoljne i bolesne ljude i treba godine rada na sebi da shvatimo što je to što ne štima.Znam da me u školi nisu naučili tražiti vlastita rješenja i nisu nikad iz mene izvukli moje najveće potencijale. To sam učinila SAMA kroz borbu za zdravlje i mijenjanje svih mojih pogrešnih uvjerenja, koja su “normalna” u ovom društvu.

atma.hr – 78
Sada znam da sve što sam cijeli život radila po svom i što je bilo kontra općeprihvaćenih društvenih istina, sada donosi rezultate…

Ono što me posložilo unazad zadnjih deset godina, ne uči se u školi… Upravo zbog sustava koji nije prilagođen ljudima, mi izrastemo u nezadovoljne i bolesne ljude i treba godine rada na sebi da shvatimo što je to što ne štima…. Između masu stvari jedno od toga je i obrazovni sistem, a drugo je odgoj. Mnogi roditelji prepuštaju školi da im odgaja djecu, a to je nemoguće.

Naša budućnost ovisi o djeci koja će za par godina voditi ovaj svijet… Zato trebamo preodgojiti pod hitno roditelje i svi mi s vlastitim iskustvom se trebamo uključiti, jer je ljudski život neprocjenjiv.

Tako se svi trebamo ponašati odgovorno i cijelo društvo treba u centar svoje pažnje staviti čovjeka, to malo biće koje na planeti (barem naizgled) dođe kao prazan kompjuter koji trebamo napuniti odgovarajućim softverom da bi mogao dobro funkcionirati.

Zato sve trebamo mijenjati, a promjena kreće od svakog pojedinca i njegovog odnosa prema sebi, drugima i prirodi koja nam daje sve potrebno za život.

Svaki probuđeni može pomoći tisućama neprobuđenih i inspirirati ih da i oni usvoje drugačiji način razmišljanja. Upravo smo u tom procesu gdje je svaka osoba bitna, jer ukoliko svatko ne odradi svoj dio posla, slika mozaika koji sada slažemo nikad neće biti kompletna.

atma.hr – 39

Zato znam da me u školi nisu naučili tražiti vlastita rješenja i nisu nikad iz mene izvukli moje najveće potencijale. To sam učinila sama kroz borbu za zdravlje i mijenjanje svih mojih pogrešnih uvjerenja koja su “normalna” u ovom društvu i prihvaćanja drugih uvjerenja koja sada mijenjaju moj i cijeli svijet.

Sada znam da sve što sam cijeli život radila po svom i što je bilo kontra općeprihvaćenih društvenih istina, sada donosi rezultate…

Mi svi sada počinjemo život u višoj dimenziji svijesti i sve ovo što nam se događa moglo bi se reći da je nadogradnja našeg softvera, zato se jedino svi sada trebamo početi ponašati onako kako nam je od postanka svijeta bilo namijenjeno, trebamo BITI PRAVI LJUDI!

Ako se mama gorila ne odvaja pune tri godine od mladunca, kako nekom može biti normalno da odvoji dijete od majke, u nekim slučajevima već nakon par mjeseci!? Ljudi dragi, tu smo svi da mijenjamo temeljne postavke društva, ne samo jedan segment.

Da se vratim na obrazovanje, svaka osoba koja se rodi, u sebi kao najveću kvalitetu ima to za što je rođena. Zato mi kao društvo to i trebamo potaknuti da se razvije. A razvije se kada se igramo, pjevamo, plešemo, kada smo voljeni u krugu obitelji i kada se osjećamo sigurno … Sve je to gotovo besplatno! Treba osigurati majčinstvo i skrb o djeci… Obitelj je osnovna stanica društva!

atma.hr – 78
Nema se novca?!?! To je priča za naivne i one koji misle da se teškim radom nešto postiže! Sve se postiže uranjanjem u sebe. Svi su odgovori tamo! I to je jedino što trebamo naučiti djecu. Da budu svoji, da budu original kako nikad ne bi glumili tuđe živote.

Djecu treba naučiti da se sve postiže na najlakši mogući način, jer ako nešto ide teško, to nije dobar put. Tako će sami doći do ispunjenosti do koje je meni trebalo gotovo pedeset godina.

Ljiljana Posavec, atma.hr

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC KNJIGE