Nova realnost je vibracijska, odvija se masovno buđenje! Većina ljudi i dalje živi iz glave po logici i starim obrascima, stoga bi im se moglo dogoditi da izgube unutarnje vodstvo pa će upadati u osjećaje straha i neće moći više razumjeti poruke koje i sada primaju od svjetlosnih radnika diljem svijeta. Dakle, ukoliko i dalje ne možete stišati buku u svojoj glavi i maknuti od sebe negativne misli koje vas izluđuju vi sami sebe udaljavate od srca, od Izvora!

atma.hr – 52
Zato učinite bilo što je potrebno kako bi utišali svoj um i kako bi čim više boravili u svom srcu, baš zato jer je ova Nova realnost u kojoj smo počeli živjeti vibracijska realnost. Sve je drugačije i započelo je masovnije buđenje svih oko vas.

To nije realnost logike koja je dominirala tisućama godina. Stoga je potrebno da si odmah podignete vibraciju i dobiti ćete vodstvo. Znajte da je uvijek sve dobro. Ako ste uznemireni trebate naučiti sami sebe umiriti, bez očekivanja da vam za to treba netko drugi. Stavite svoje ruke na prsa i osjetite ljubav prema sebi. Naučite voljeti se! Što si više ljubavi dajete to će vam biti viša vibracija!

Visoka nam je vibracija postala nužnost kako bi se uskladili s Planetom Zemljom želimo li bolji život. Prilagođavamo se i baš sve što sada doživljavamo možemo promijeniti. Samo je stvar naše odluke, što želimo. Želimo li zdravlje, više obilja, savršenu vezu… mir. Što je to što stvarno želimo? Kada shvatite da nam je slobodna volja dana samo zato da biramo svoja iskustva, početi ćete mudrije birati i prestati ćete ovaj život podrazumijevati.

atma.hr – 52
Prestati ćete imati fokus na negativnim događajima i shvatiti ćete da nema potrebe za „lošim“ iskustvima. Ona su bila tu da vas poduče bezuvjetnoj ljubavi. Otvoriti će vam se vidici i znati ćete da je Univerzum živ isto tako kako smo i mi živi i ima svoju svijest. To što vrlo malo možete trenutno razumjeti ne znači da nam se neke stvari neće dogoditi samo zato jer mi imamo drugačiju percepciju stvarnosti. Mi smo povezani sa svime i zapravo nikad nismo sami.

Već sama činjenica da se u meditaciji povezujemo sa dijelom nas samih, sa našim VIŠIM JA koje postoji u višim vibracijama trebalo bi nas pokrenuti da malo promislimo o stvarnosti u kojoj živimo. Potrebno nam je prihvatiti da smo mi duhovna bića s materijalnim iskustvima, pa bi zato bilo dobro istražiti kako to sve funkcionira. Realnost 3D je je nešto što sada ostavljamo iza sebe jer je je naša percepcija stvarnosti počivala na onom što su nas „drugi“ naučili. Sada sa spoznajama koje smo stekli svojim iskustvom mi zakoračujemo u novu realnost 5D koja je tu za jake individue za sve one koji su spremni živjeti svoju jedinstvenost. Jake u smislu da su tjelesno i duhovno izbalansirane. Kroz religije smo bili naučili da se tek po smrti sjedinjujemo s Izvorom. Dakle naše tijelo umire, a duša se vraća Stvoritelju. Situacija je danas potpuno drugačija. Mi se sada imamo priliku sjediniti sa Izvorom u toj novoj realnost zadržavajući svoje fizičko tijelo. Zato nam se sada tijelo potpuno preobražava, mijenja nam se struktura i s vremenom će naše tijelo imati kristalnu strukturu.

atma.hr – 52
Neki dan sam gledala video od dr. Brucea Liptona u kojem je na vrlo jednostavan način objasnio evoluciju u kojoj se mi sada nalazimo usporedivši nas sa gusjenicom u momentu kada se ona pretvara u leptira. Kada se gusjenica zakukulji, u toj se kukuljici događaju razni procesi, tamo vlada moglo bi se reći kaos, ali kada je transformacija završena iz nje izleti prekrasan leptir.

Zato uživajmo u procesu i svemu što nam se događa jer nam kaos kojem svi svjedočimo govori da smo počeli odbacivati sve što nam na višim vibracijama ne služi. Vrijeme je da svi zajedno “poletimo” u Novu realnost!

Ljiljana Posavec

– Iz knjige “Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena”.

Knjiga „Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena“ može vam poslužiti kao priručnik. Možete je naručiti ovdje.

ljiljana posavec zlatno doba je pocelo