N O V O! HAIKU VIBRACIJSKE KARTE by Ivana Novačić

Haiku je najkraći oblik poezije na svijetu koji vuče svoje korijene iz Japana. Teme koje obrađuje vezane su uz prirodu i čovjeka u njoj. Radi se o formi strogog trostiha u kojem stihovi imaju redom 5, 7 i 5 slogova (ukupno Haiku ne bi trebao imati manje od 12 i više od 20 slogova).

Svaka vibracijska karta sadrži Haiku pjesmu uz fotografiju koja oslikava njezin sadržaj. Nakon što postavimo pitanje izvučemo kartu koja nam prva privuče pažnju. Pročitamo pjesmu i osmotrimo fotografiju kako bi upili poruku i vibraciju koju one nose. Dobro je uz to uzeti nekoliko udaha i izdaha, a nakon toga zatvoriti oči i umiriti se. Haiku vibracija karte ponijet će nas u željenom smjeru i obgrliti svojom nježnom i blagotvornom energijom. Uživajte!

PROMO AKCIJA 25%

Cijena 111 kn

pogledajte video:


VORTEKS MANDALE energetske karte i knjiga “ZALJUBI SE U SVOJ ŽIVOT”

Vorteks mandale energetske karte inspirirane su temama knjige „Zaljubi se u svoj život“ i služe kao pomoćno sredstvo za rad s nekima od opisanih vježbi, tehnika i poglavlja. Svaka mandala ima svoje jedinstveno značenje koje iz nje zrači. U slučaju da želimo raditi s vježbama i tehnikama iz određenog poglavlja, odabiremo kartu prema naslovu poviše mandale.

Karte možemo koristiti i samostalno bez knjige. Ako želimo dobiti smjernice i odgovore na neka nama važna pitanja, odabiremo kartu koja nam prva privuče pažnju i pratimo objašnjenje ispod mandale. Ako odgovor u prvom čitanju nije jasan, ne trebamo ga odbaciti, prepustimo se energiji mandale i uključimo intuiciju kako bi nam se značenje pojasnilo. Dok neki odgovori na pitanja donose jasnu poruku, drugi mogu ostaviti prostor za spajanje sa vorteksom mandala kako bi se uvid pojavio.

Svaka mandala ima drugačiju energiju koja nas uvlači u svoj vorteks, diže frekvenciju i donosi određenu poruku. Tema kartice može nas pratiti cijeli dan, više dana u nizu, pa čak i duži period života.

Knjiga “Zaljubi se u svoj život” priručnik, savjeta, vježbi, zvukova i tehnika za unutarnje putovanje. Sa svakim korakom koji poduzimamo u cilju vlastitog napretka uvelike mijenjamo stvarnost na bolje i doprinosimo uzdizanju vibracije Zemlje. Danas se nude mnogi načini ubrzanja tog procesa kako bi što manje vrludali u potrazi i brže stigli do cilja. Glavno je pitanje kako se ponašati i što prakticirati da bi nam život postao bolji, mirniji, sretniji i ljubavniji.

Sadržaj ove knjige sastoji se od obilja savjeta, tehnika, zvukova i osobnih iskustava koji imaju za cilj uravnotežiti i poboljšati naše opće psihofizičko stanje i povisiti osobnu frekvenciju.

Promo akcija 25%:

Knjiga 120 kn
Kartice 111kn
Knjiga i karte zajedno 210 kn

Poštarina za slanje pouzećem :

karte 20 kn
knjiga i karte 25 kn

email: [email protected]
www.ivananovacic.com
https://mojasoljajoge.com/listing/ivana-novacic/
www.reikisistemi.com

Biografija: Ivana Novačić Akademska je glazbenica / solo pjevačica i profesor glazbene kulture. Diplomirala je zvukoterapiju (D. ST.) na Akademiji za zvukoterapiju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Aktivna je kao pjevački pedagog i izvođač na koncertima te organizira predavanja, seminare i edukativne radionice o zvukoterapiji. Radi s glasom, tibetanskim i kristalnim zdjelama, gongom, šamanskim bubnjem i zvučnim vilicama. Učitelj je i praktičar theta healinga i Reiki sistema prirodnog iscjeljenja. Educirala se u tehnikama crtanja, slikanja, rada s kristalima, disanja, meditacije i iscjeljenja svjetlosnim jezikom. Autor je knjige “Zaljubi se u svoj život” priručnika savjeta vježbi zvukova i tehnika za unutarnje putovanje, vorteks Mandala energetskih kartica i Haiku vibracijskih kartica. Član je Hrvatskog društva glazbenih umjetnika, Theta Healing Institute of Knowledge i British Complementary Medicine Association.