Priroda današnjeg dana je “o našim odnosima”.

Zamislimo da smo jedina osoba na Zemlji – u takvom slučaju ništa ne bismo željeli raditi. Koja bi bila svrha slikanja kad sliku nitko ne bi mogao vidjeti? Koja bi bila svrha skladanja, ako nitko ne bi mogao čuti glazbu? Koja bi bila svrha smišljanja izuma, ako ga nitko ne bi mogao koristiti? Ne bismo imali nikakvog razloga ići od jednog mjesta na drugo, jer kamo bismo god otišli, bilo bi isto – ondje nikoga ne bi bilo. U našem životu ne bi bilo nikakvog zadovoljstva niti radosti.

atma.hr – 52
Upravo kontakti i iskustva s drugim ljudima pružaju radost, smisao i svrhu našem životu. Zbog toga odnosi utječu na naš život više od bili čega drugoga. Da bismo dobili život o kojem sanjamo, presudno je da shvatimo kako odnosi utječu na naš život i kako su oni najmoćniji kanali kojima prihvaćanje može mijenjati naš život!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

banner za knjige iscjeljenje pomocu predaka
Prethodna objavaNajekstremniji od svih znakova horoskopa: ON proživljava svoju verziju Hamleta na dnevnoj bazi!
Slijedeća objavaDaj Bogu priliku da ti pomogne: Pričekaj tri dana i gledaj što će učiniti!
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.