Foto: pixabay.com

Crijeva se moraju redovno čistiti kako bi se spriječile bolesti i oporavilo tijelo. Tradicionalna medicina nudi mnogo učinkovitih načina za čišćenje crijeva. Soda bikarbona je ipak nezamjenjiva i pomoći će vam da se oslobodite toksina, sluzi i parazita koji žive u vašim crijevima i truju vam tijelo.

atma.hr – 78
Način br. 1: Ispijanje sode bikarbone

Ispijanje sode bikarbone se radi ujutro, čim se probudite. Prvo, popijte jednu čašu vode sobne temperature i počnite se kretati. Dobro bi bilo da se malo istegnete ili da napravite nekoliko jednostavnih vježbi. Onda popijte čašu vode u kojoj je rastopljena jedna mala žličica sode bikarbone. Neka voda bude mlaka. Nakon 15 minuta popijte još jednu čašu vode u kojoj je rastopljena još jedna mala žličica sode bikarbone.

Ovaj postupak ponovite još dva puta. Znači: sačekate 15 minuta pa popijete vodu s rastopljenom sodom bikarbonom. Slobodno smanjujte dozu sode bikarbone sa svakom novom čašom vode.

Nakon sat vremena doći će do pražnjenja crijeva i izbacivanja svih toksina.

Način br. 2: Ispijanje sode bikarbone i surutke

Ovaj način je pomalo radikalan i uključuje i jednu vrstu gladovanja, a sve u cilju potpunog čišćenje tijela od toksina.

Uzmite 2 litre surutke i rastvorite jednu južnu žlicu sode bikarbone u njoj.

Prvi dan popijte ovu surutku sa sodom bikarbonom na prazan želudac. Nakon sat vremena progutajte 1 manji režanj češnjaka (bez žvakanja) s jednom čašom limunade. Onda smijete doručkovati, ali ne obilno.

Tijekom dana ne biste smjeli jesti ništa, samo možete piti ili kefir, sok od rajčice i vodu.

atma.hr – 52
Drugog dana popijte surutku sa sodom bikarbonom pa nakon sat vremena opet bijeli luk i limunadu.

Tijekom dana nemojte ništa jesti osim što ćete biti sok od jabuke.

Trećeg dana popijte surutku i sodu bikarbonu pa bijeli luk i limunadu, a onda lagano doručkujte. Tijekom dana jedite voće i povrće.

Ovakav način čišćenja crijeva trebao bi se provesti 1 mjesečno i nikad nećete imati problema s toksinima ili viškom kilograma.

Način br. 3: Izbacivanje parazita iz tijela

Ako ste stalno bolesni, malaksali i ispijeni, to je znak da je vrijeme da iz tijela izbacite parazite koji slabe vaš organizam.

To se sprovodi klistiranjem.

U 800 ml vruće vode (38 do 40 stupnjeva Celzijusa) rastvorite 20 do 30 grama sode bikarbone. Zatim pripremite još 2 litre obične vode čija je temperatura oko 22 stupnja.

banner za knjige KAKO ISCIJELITI BOLOVE U LEDIMA

Zatim izvršite postupak s klistirom i dvije litre vode. Držite vodu u sebi što je duže moguće, a zatim ispraznite crijeva.

Zatim s klistirom unesite otopinu sode i pokušajte je zadržati u sebi oko pola sata. Ispraznite crijeva.

I opet napravite dvolitarski klistir običnom vodom. Po završetku ovog klistira osjećat ćete se znatno bolje, snaga će vam se vratiti kao i energija. Čišćenje klistirom pomaže da se oslobodite svih toksina koji su se zadržavali dugo u crijevima, ali i da izgubite i nekoliko kilograma. Osjećati ćete se puno bolje nego ranije.

stil.kurir

3 KOMENTARA

  1. Vrlo interesantan clanak koji bi takodjer mogao biti veoma koristan za ljude. Medjutim ne postoje podaci o izvoru informacija. Mislim da je neodgovorno objavljivati informacije sa konkretnim receptima na ovaj nacin. Licno sam uvjerena da je soda bikarbona jedan od najboljih prirodnih preparata, kako za zdravlje, tako za ciscenje, kozmetiku i jos mnogo toga. Kolicine sode bikarbone koju treba unijeti u organizam u prvom receptu je zapravo zastrasujuca, ukoliko niste sigurni da informacija potice od kvalificirane osobe. Dakle, kako je soda bikarbona jak alkalizator, postoji li mogucnost prevelikog alkaliziranja organizma sa tom kolicinom, te eventualnih stetnih posljedica na organizam?