Foto: splitshire.com

On je osoba koja će imati hvatač snova obješen u automobilu ili na prozoru. Nitko ne može uhvatiti san bolje od njega. Sanjanje nemogućih snova njemu dolazi prirodno. Dajte mu kantu limuna i on će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele kupiti 1 čašu te limunade.

atma.hr – 52
Oni znaju kako privući publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako napraviti da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jest.

Govorimo o – Strijelcu!

Strijelac sanja velike snove. Jupiter, najveći planet, je njihov planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će zaustaviti njihovu maštu.

Strijelac je onaj koji može promatrati horizont i vidjeti mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi Strijelac može izmisliti sve moguće scenarije da se situacija preokrene.

Neki od ostalih znakova mogli bi za Strijelca reći kako su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strijelac će ionako živjeti po svom. On ne brine o tome što drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspirira, on se u to upušta umom, tijelom i duhom.

Vizija budi duh Strijelca. Ona ih inspirira i hrani njegov um i dušu.

Važan detalj je taj što on nije zainteresiran za krajnji rezultat. Postizanje cilja njemu nikada nije najbitnija stvar. Ono što on doista traži je pustolovina.

atma.hr – 52
Spontanost mu je u kostima i stalno mijenja tijek planova. Ništa ne oduševljava Strijelca poput avanture. Njemu je potrebno osjetiti uzbuđenje nepoznatog.

Mnogi kažu da Strijelac najviše voli putovanja, ali postoji dosta rođenih u ovom znaku koji se opiru tome.  Ono što ih najviše uzbuđuje je promatranje svijeta oko sebe.

Veliki svijet je njihovo igralište, ispunjen ne samo mjestima, već i ljudima i idejama.

Kada stvari postanu dosadne, Strijelac odlazi. On mrzi ponavljanje i rutinu. Ako ikada zaglavi na mjestu gdje ne može promijeniti igru, njegov optimizam i duh počinje odumirati.

Sloboda je ono što mu je stvarno potrebno i nikada se ne smije osjećati zarobljen u kavezu. On je istraživač u srcu i potrebno mu je mnogo prostora kako bi disao i lutao  svijetom.

Kada je riječ o odnosima, to je prilično složen znak, posebno za one koji traže vječnu vezu. Tajna istina je da obvezivanje može biti prilično teška misao za Strijelca. To ne znači da on ne može to učiniti. Samo mu je potrebno dosta prostora kako bi mogao disati u tom procesu.

atma.hr – 52
Neki su mu spremni to pružiti – dok drugi to ne mogu.

Sloboda je ono što Strijelac treba, kavez ga tjera dalje. Strijelac samo treba dovoljno prostora kako bi se avanturist u njemu mogao izraziti.

Ključ koji otključava srce Strijelca je mogućnost  povremenog bijega.  Ako mu pružite tu mogućnost, on će se uvijek vraćati kući. Iako nije kućni tip, on voli svoj dom, svoju bazu i na kraju će se uvijek vraćati u nju.

MEDICINSKI MEDIJ

Posljednji važan element za dugotrajan odnos sa Strijelcem ima veze s vizijom. Ako Strijelcu damo mogućnost da razgovara o svojim snovima, onda bismo se mogli duboko povezati s njegovim velikim srcem.

Kada Strijelac ima nekog tko sluša, tko vjeruje u njega, on se tada osjeća potpuno.  Dajte mu mogućnost da njegov duh leti i osjetit ćete njegovu ljubav  koja će vam se vratiti deseterostruko.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr