Iza svake slike krije se jadna Tarot karta koja vam sugerira kojim smjerom bi sada trebali poći. Odaberite sliku i saznajte koji je vaš trenutni najbolji smjer.

atma.hr – 78
KARTA 1 ( MJESEC ) 

Vrijeme je da se navodite svojim svojim osjećajima. Odluke koje trebate donositi, u ovoj fazi, neka budu temeljene na unutrašnjem osjećaju. Nemojte se oslanjati na racionalnost – već na čisti instinkt / intuiciju. Dozvolite sebi da vam više JA pokaže pravi put. Ljudi i njihovi savjeti praviti će vam konfuziju. Zbog toga je, u ovoj fazi, za vas najbolje da slušate svoje srce i intuiciju.

KARTA 2 ( KOLO SREĆE ) 

U razdoblju ste u kojemu vam, više od svega, treba prepuštanje. Prepustiti se možete jedino na način da istinski vjerujete da sve što vam se dešava je za vaše najveće dobro. Otpustite unutrašnji mehanizam koji vam navodi da sve trebate kontrolirati. Napravite neobičan potez ili naprosto prepustite životu da odigra ovaj potez za vas. Vjerujte da će se sve posložiti baš onako kako je za vas najbolje!

atma.hr – 39

KARTA 3 ( LUDA )

U ovoj fazi, koja je za vas veoma neizvjesna, potrebno je da se odlučite za jedan smjer i da dozvolite sebi užitak kroz taj put. Isključite mehanizam koji želi znati svaki dio tog puta. Naprosto – neka vam prva točka puta bude dovoljan poticaj za tu odluku. Usmjerite se na put, a ne na cilj. Živite što opuštenije i prepustite se svojemu hedonizmu. Uživajte u trenutku i gledajte kako se stvari slažu putem.

KARTA 4 ( ZVIJEZDA )

Ispred vas je mnogo izbora a vi ne znate kako da postupite i što da izaberete. Ispred sebe imate široki dijapazon odabira. Neka vaš put bude svjetlost i visina. Nemojte se zadovoljavati sitnicama. Slobodno živite svoj ideal – jer ništa nije neostvarivo. Prepustite se pri ostvarenju svojih najvećih ideala. U mraku najbolje vidimo zvijezde… zato pustite neka vam mrak obasja put pri ostvarenju vlastitih ciljeva.

atma.hr – 78
POKLON NAJBRŽIM ČITATELJIMA!

Prvih 5 osoba koji lajkaju stranicu i jave se sa svojim datumom rođenja na: 

www.facebook.com/tarotgalaxy 

…osvojiti će vrijedne nagrade:

Prva osoba osvojiti će NUMEROLOŠKE ASPEKTE ZA OSOBNU GODINU 2021

-ostalih 4 osvojiti će SINASTRIJU (usporednu analizu partnera)

Sretno!

TarotGALAXY
Numerologija & Tarot
www.facebook.com/TarotGalaxy

60 OSHO – STRAH

banner za knjige osho strah