Osnovni simptomi anemije su blijedost, slabost, umor, glavobolje, slaba probava, pomanjkanje apetita, vrtoglavica, crnilo pred očima itd.  Donosimo vam relativno jednostavan narodni lijek protiv anemije, iscrpljenosti i umora te za opće jačanje organizma. Posebno se preporučuje slabijim i iscrpljenim osobama te onima koji su preboljeli bolesti ili operacije. Preporučujemo ga i svim ostalim ljudima koji su u današnje doba stresa, napornog rada, slabog spavanja i nezdrave ishrane kronično umorni i iscrpljeni te slabokrvni. Lijek je temeljen na mednoj kuri u kombinaciji sa čajem za jačanje i čišćenje  krvi.

Za korištenje terapije potrebni su vam:

  • kopriva (svježa ili osušena)
  • bokvica (svježa ili osušena)
  • kunica ili stolisnik (svježa ili osušena)
  • svjež limun
  • staklenka provjereno prirodnog meda (livadski ili planinski)

Procedura se sastoji u svakodnevnom pravljenju čaja od navedenih biljaka koji se pije s medom po posebnom režimu koji je naveden u nastavku:

1. tjedan pijete po šalicu čaja od tri navedene biljke i stavljate po pola čajne žličice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

2. tjedan pijete po šalicu čaja od tri navedene biljke i stavljate po cijelu čajnu žličicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

3. tjedan pijete po šalicu čaja od tri navedene biljke i stavljate po jednu i pol čajnu žličicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

4.-7.  tjedan pijete po šalicu čaja od tri navedene biljke i stavljate po dvije čajne žličice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

8. tjedan pijete po šalicu čaja od tri navedene biljke i stavljate po jednu i pol čajnu žličicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

9. tjedan pijete po šalicu čaja od tri navedene biljke i stavljate po cijelu čajnu žličicu meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.

10. tjedan pijete po šalicu čaja od tri navedene biljke i stavljate po pola čajne žličice meda u ohlađen čaj tri puta na dan prije jela na pola sata.
Čaj se pravi sa 2 jušne žlice osušenih ili svježih biljaka s pola litre vode, ohladi se, a zatim se doda med kako je navedeno, nakapa se malo svježeg limuna i popije se na barem pola sata prije jela, odnosno na prazan želudac.

Možete ujutro napraviti ovaj čaj u količini od pola litre i popiti na ga 3 dijela pred obroke s navedenom dozom meda.

Tretman traje 10 sedmica i ukoliko ga se budete dosljedno pridržavali možete osjetiti opće poboljšanje  zdravlja.

Tretman je, osim čišćenja i jačanja krvne slike, koristan i za zdravlje i jačanje pluća te iskašljavanje, kao protuuplano sredstvo i kao sredstvo za poboljšanje probave i kompletnog crijevnog trakta.

Tretman će ojačati vaš imunitet i pročistiti većinu unutrašnjih organa.

ZdravljeBEZdoktora

Prethodna objavaIskustvo odvojenosti od Boga
Slijedeća objavaIzbjegavanje TV-a je najpametnija stvar koju možete uraditi – 10 lekcija iskusnog svjetskog putnika
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.