Foto: pixabay.com

Zanima vas koja je vaša duhovna poruka za nadolazeći period? Odaberite jednoroga koji vas doziva, a zatim pročitajte poruku. Obavezno zapišite svoju poruku kao podsjetnik kada dođe do nepredviđenih situacija!

atma.hr – 78
1.

Postoje dani kada se neprestano pojavljuju izazovi i dolazi do raznih kašnjenja. Možda ćete morati stalno provjeravati stvari kako biste bili sigurni da sve funkcionira kako treba.

Mogli bi biti u iskušenju da se totalno preopteretite s kofeinom, šećerom, ugljikohidratima i energetskim napitcima. Budite umjereni.

Unosite što više zdrave energije kao što je voće te puno vode s limunom.

Izuzetno je važno ovih dana obratiti pozornost na gorivo koje unosite u tijelo. Imate puno toga na umu i kako ćete se nositi sa svim tim tijekom dana ovisi puno o vrsti goriva koje stavljate u svoje tijelo … to također uključuje vaše unutarnje misli jer su i one također gorivo.

atma.hr – 39

2.

Ovaj jednorog govori da ćete slaviti postizanje osobnog cilja. On ima veze s vašim osobnim putom, a ne s vašom karijerom.

Recimo da je to više unutarnja proslava, a ne vanjska manifestacija.

Možda ćete primijetiti promjenu reakcija ili možda pronaći mir i rezoluciju u odnosu na vrijeme kada ste se osjećali nemirno.

Nije važno koliko je malo postignuće, slavite svoj osobni napredak!

atma.hr – 78
3.

Vi ste na mjestu gdje se nalazi sklad, ravnoteža, ljubav i zadovoljstvo u vašim osobnim odnosima. Uživajte u ovom lijepom i skladnom vremenu.

Ti važni odnosi pomažu vam da se oporavite od svega što vam se događalo još ne tako davno.

Izražavajte svoju ljubav i zahvalnost onima koji vas vole i brinu o vama, jer su zasigurno zemaljski anđeli.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

84 HEMP MONEY BELT

AKCIJA - Himalayan hemp - Money Belt torbica

Uniseks 'torbica oko struka' od prirodne konoplje

Prekrasne ručno izrađene 'money belt' torbice za oko struka.

Veliki izbor, obilje boja! Svaka Himalayan 100% Hemp torbica je jedinstvena, napravljena od eko konoplje, ručno rađena u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

POVEZANI TEKSTOVI

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.