Foto: pixabay.com

Pažljivo pogledajte sliku i odaberite onu koja vam se najviše sviđa. Slušajte svoj unutarnji glas i prepustite mu se, samo ćete na taj način otkriti poruku koja vam je namijenjena.

atma.hr – 78
1.

Ako se bavite projektom bilo koje prirode, profesionalnim ili sentimentalnim, u koji ste uložili predanost i strast, tijekom ovog perioda moći ćete iskusiti pozitivne energije svemira i ubrati plodove koji će postupno sazrijevati.

Došlo je vrijeme da pustite sudbinu da teče prirodno, bez forsiranja događaja kao što ste to možda činili do sada.

Ako prestanete željeti kontrolirati situacije pod svaku cijenu, izbjeći ćete energetske blokade, a strahovi će se polako rastopiti. Opušteniji stav omogućit će vam da više stupite u kontakt sa sobom i pružit će vam priliku da razmislite o tome što su vaše stvarne potrebe i prioriteti.

Kada se otvorite mekšim energijama, sva vrata se širom otvaraju pred vama.

atma.hr – 752.

Vaša karijera ide u novom, pozitivnom i uspješnom smjeru!

Vaše molitve će uskoro biti uslišane, slijedi ispunjenje vaših izraženih ili skrivenih želja. Svemir se pobrinuo da dobijete priliku poduzeti radnje koje će proširiti znanje iz područja u kojem biste se željeli baviti i očekuje da i vi uložite malo truda.

Pošaljite životopis ili se vratite studiranju. Ako već imate posao, bit će prilika za napredovanje u karijeri i poboljšanje financijske situacije. Također vam se savjetuje da mislite pozitivno i imate povjerenja u sebe i svoje sposobnosti.

Uvijek ulažite predanost i strast u sve što radite.

atma.hr – 78
3.

Divno je živjeti s umom koji sanja, zamišlja, projektira.  Ali još ljepše od sanjanja ima hrabrosti pretvoriti snove u stvarnost, jer san bez akcije samo je iluzija. Došlo je vrijeme da ustanete, analizirate svoje mogućnosti i pokušate postići ono što želite.

Važno je nastaviti se kretati svaki dan, korak po korak, nikad ne zaustavljajući se. Ako imate mogućnost sanjati ono što stvarno želite, zasigurno imate mogućnost da to i ostvarite.

Uz malo više discipline i ustrajnosti, moći ćete napraviti razliku. Ako ste u stanju posijati najbolje od sebe, život će vam vratiti isto.

Vi ste arhitekt svoje sudbine.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

98 TRAŽITE I DANO VAM JE

Esther i Jerry Hicks: Tražite i dano vam je

Kako ostvariti svoje želje

Knjiga “Tražite i dano vam je” Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Vaše je prirođeno pravo živjeti životom ispunjenim svime što je dobro – a ova knjiga pokazat će vam kako to postići u svemu.

Knjiga “Tražite i dano vam je” otkriva moćne procese koji nam pomažu prepustiti se pozitivnom tijeku života. Pred vašim će očima nastati posve novi svijet.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here