Duboko udahnite, opustite se i promotrite sliku. Intuitivno odaberite srećonošu koja vas najviše privlači. Ona koju odaberete nosi snažnu poruku za vas.

atma.hr – 52
U životu se svi suočavamo s usponima i padovima i često je teško ostati motiviran kada nam se čini da stvari ne idu kako treba. Zato vam želimo ponuditi posebnu priliku da iskoristite energiju sreće i čujete što vam svemir pokušava reći.

Razumijemo da odabir amajlija može izgledati kao trivijalna odluka, ali on može otključati skrivene poruke i smjernice koje vam mogu pomoći da prevladate prepreke i ostvarite svoje snove.

Možda je to duga, simbol nade koji nas podsjeća da oluje ne traju vječno. Možda je to djetelina s četiri lista, rijetko otkriće koje predstavlja sreću, blagostanje i obilje. Ili je to možda Hamsa – Fatmina ruka, drevni simbol zaštite koji tjera zlo i negativnu energiju.

Bez obzira na vaš izbor, potičemo vas da iskoristite ovu priliku da se povežete sa svojom intuicijom i dopustite srcu da vas vodi u odabiru srećonoše koji vam najviše odgovara.

Nakon što odaberete, nastavite čitati kako biste otkrili moćnu poruku koju vaš odabrani element ima za vas. Možda ćete se iznenaditi kakvu ćete mudrost i vodstvo dobiti!

Bilo da se suočavate s izazovima u svojim odnosima, karijeri ili osobnom životu, pronaći ćete inspiraciju koja vam je potrebna da svom životu pristupite s povjerenjem i jasnoćom.

Dakle, duboko udahnite, opustite se i pustite da vas vodi energija sreće dok zaranjate u uzbudljivi svijet magične simbolike.

Ako ste odabrali…

atma.hr – 52
1. Duga

1c

Ako se u posljednje vrijeme osjećate preopterećeno ili nesigurno, duga obećava da je na pomolu osjećaj unutarnjeg mira.

Utješite se znajući da će uskoro zbunjenost koju ste doživjeli nestati, a zamijenit će je mir i sigurnost.

Odvojite vrijeme za brigu o sebi i samorefleksiju, neka vam to bude prioritet. Uključite se u aktivnosti koje vam donose radost i pomažu vam da se povežete sa svojim najintimnijim željama.

Bilo da to znači provođenje vremena u prirodi, prakticiranje meditacije i svjesnosti ili jednostavno uživanje u kvalitetnom vremenu s voljenima, dopustite da vas vodi energija duge.

Ovo je također vrijeme za akciju i zamah naprijed. Duga vas potiče da poduzmete hrabre korake prema svojim ciljevima i prigrlite nove prilike s entuzijazmom i samopouzdanjem.

Ne dopustite da vas strah ili sumnja sputavaju. Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti i znajte da imate sve što vam je potrebno za uspjeh.

Upamtite da je svaki izazov s kojim se susrećete prilika za rast i učenje. Vjerujte putovanju i ostanite utemeljeni na svojim vrijednostima i namjerama.

Sve dok ostajete vjerni sebi i svojim težnjama, svemir će vas podržavati na svakom koraku.

atma.hr – 52
2. Djetelina s četiri lista

2c

Možete očekivati da ćete uskoro doživjeti niz emocija, od uzbuđenja i entuzijazma do introspekcije i razmišljanja.

Iako se ovo ponekad može činiti poput vožnje toboganom, zapamtite da je svaki trenutak prilika za rast i učenje.

Odvojite vrijeme da razmislite o svim iskustvima koja ste nedavno doživjeli, pozitivnim i negativnim.

To će vam pružiti mudrost potrebnu za stvaranje još više predivnih trenutaka istinske sreće u budućnosti.

Vjerujte sebi i svojoj intuiciji i ne bojte se riskirati i isprobavati nove stvari.

Ovo je također vrijeme za poduzimanje akcije i postizanje svojih ciljeva sa strašću i odlučnošću.

Djetelina s četiri lista snažan je simbol sreće i obilja, podsjeća vas da je uspjeh nadohvat ruke ako ostanete usredotočeni i predani.

Ne zaboravite ostati pozitivni i zadržati način razmišljanja zahvalnosti, čak i kada ste suočeni s izazovima ili neuspjesima.

Svaka prepreka je prilika za rast i učenje, a svaki uspjeh je razlog za slavlje.

Dopustite da vas energija djeteline s četiri lista vodi prema vašem najvećem potencijalu.

Poduzmite hrabre korake prema svojim snovima i uzdajte se u svemir koji će vas podržavati na svakom koraku.

Neka vam ovaj period bude ispunjen radošću, obiljem i blagostanjem i neka izađete iz njega s obnovljenim osjećajem svrhe i strasti.

atma.hr – 52
3. Fatimina ruka

3c

Hamsa ili Fatimina ruka je tu da vam ponudi vodstvo i podršku u izazovnom razdoblju vašeg života.

Ako ste se osjećali preopterećeni ili opterećeni problemima koji se čine nepremostivima, znajte da postoji nada za svjetliju budućnost.

Odvojite vrijeme za razmišljanje o problemima koji tište vaše srce i um. Budite iskreni prema sebi u vezi sa svojim osjećajima i nemojte se bojati napustiti ponos i zatražiti pomoć kada vam je potrebna.

Ovo je vrijeme za zrelost i rast, a ruka Hamse vas vodi prema novom putu iscjeljenja i transformacije.

Vjerujte u snagu dobre volje i pozitivne namjere i znajte da imate snage i otpornosti da svladate svaku prepreku.

Uz spremnost da poduzmete akciju i predanost samopoboljšanju, možete stvoriti novu stvarnost za sebe koja je ispunjena radošću, obiljem i ispunjenjem.

atma.hr – 52
Ne zaboravite ostati prizemljeni i usredotočeni na svoje vrijednosti i namjere te se okružiti ljudima i okruženjima koji vas podižu i inspiriraju.

Ruka Hamse snažan je simbol zaštite i pozitivnosti, podsjeća vas da ste sigurni i da vas vodi svemir.

Dopustite joj da vas vodi prema unutarnjem miru i blagostanju.

Ovo je vrijeme za obnovu i ponovno rođenje, a vi imate sve što vam je potrebno da stvorite život kakav želite. Vjerujte u sebe i svoje sposobnosti i vjerujte u putovanje koje je pred vama.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić