Osjećaš li se ponekad da ne vidiš izlaz, da ti je sve mutno pred očima i da je sve stalno isto? Izluđuje te ta situacija, da ne znaš što ti je činiti dalje. Vrtiš se u krug, tražiš odgovor, a odgovora nigdje.


Widget not in any sidebars

Ukoliko to traje neko kraće vrijeme, možda je vrijeme za stati i ne raditi ništa – već imati više povjerenja u svoj duh, u svemir i vodstvo – to se zna često događati sa onima koji imaju već visoko razvijenu intuiciju – kao da je time još više moraju produbiti i raditi više na povjerenju vodstva duše. Dakle, ponekada je odgovor da sada nema odgovora, da je jednostavno vrijeme da pričekaš i da ne radiš ništa nego da imaš povjerenja u svemir i svoj duh da će te voditi dalje i da će ti dati smjernice što dalje. Sve uvijek ima svoje lekcije, pa je tako ova situacija možda da naučiš biti strpljiva, ili da se naučiš prepustiti ili da imaš povjerenje da svemir ima za tebe najbolju namjeru i da će za tebe uvijek biti najbolji ishod (uuu moćno :))

A ponekada je odgovor treba ti pomoć od nekoga drugoga, treba ti perspektiva nekoga drugoga ili ti treba djelovanje. Slušaj, znati ćeš.

Nije lako biti u zaglavljenoj poziciji, to može stvarati osjećaj frustracije i nemoći, pogotovo ako je prisutno duže vrijeme.

Sjedila sam neki dan na jednoj stijeni i promatrala uokolo sebe, sve se kretalo, oblaci, ptice, mušice, mravi, ljudi, auti, lišće,…. što god je moje oko vidjelo u tom trenutku sve se je kretalo a ja sam nepomično sjedila na stijeni i promatrala sam to. Što mi je dalo misliti, da čak i kada mi se čini da nigdje ne idem, to nije tako, jer svemir u svojoj pozadini ima neku svoju putanju i preslaguje svoje kockice da se dogode nove situacije, novi ljudi, … nešto da mi idemo u smjeru koji smo si zacrtali (pogotovo ako je čiste namjere, bez sumnje u to). Što znači da kada nam se čini da se ništa ne događa, to nije tako, to je samo stvar kuta gledanja.

Ako te sada nešto muči već neko vrijeme, vidi da li je vrijeme da jednostavno sačekaš, sagledaš, budeš strpljiva i ne radiš ništa, već da promatraš, puštaš i dopuštaš ili ti je vrijeme da je dosta bilo sagledavanja, da te upravo ne djelovanje čini frustriranom.

Prvo znaj u kojoj si situaciji:

  • Da li trebaš jednostavno dopustiti, ne djelovati, već slušati, promatrati i dopuštati – tada uloži svu energiju upravo u tom smjeru – strpljenja, povjerenja i vjere, ili
  • Treba ti izlaz
    • Napravi nešto drugačije
    • Djelovanje u smjeru koje već duže vrijeme osjećaš da bi trebala ali te straši, ili
    • Možda ti je potrebna pomoć od nekoga drugoga

Ne sputavaj se napraviti ono što osjećaš da ti treba.

Nikolina Balenović Knez
Intuitivna i feng shui savjetnica
www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

atma.hr – 61
Prethodna objavaBez želja i obmana život bi ljudima bio dosadan
Slijedeća objavaZvuk – početak, sredina i kraj
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.