Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

S vremena na vrijeme dobro je podsjetiti sve nas skupa što je naš osnovni zadatak – održati vlastite misli, emocije i djela na što višoj razini, biti budan za svakodnevna ometanja i biti voljan da ta “ometanja” shvatimo kao lekcije koje su sada tu pred nama da ih savladamo. Pri tom imajmo na umu – nikad nam se neće dati veći teret nego što možemo podnijeti.

atma.hr – 52
“Negativnost može utjecati na tebe samo ako si na istoj frekvenciji. Zato, vibriraj na višoj razini…”

Problem s održanjem dosegnute vibracije u zadnjih nekoliko godina bio je znatno otežan zbog svega što nam se kolektivno događalo.

Mnogi su zaboravili na taj osnovni zadatak, prikliješteni svakodnevnim problemima koji sve više rastu u svijetu materijalnog. Priskrbiti materijalno za sebe, svoju obitelj, zadržati posao i ispuniti sve ostale obaveze, postalo je znatno teže nego donedavno.

Razlog tome nije samo u svjetskim događanjima već i u utjecaju kozmičkih energija koje sve više “pozitivno pritišću” da se oslobodimo starog, počistimo vlastite blokade i taj pritisak je sve veći.

Zato, s vremena na vrijeme dobro je podsjetiti sve nas skupa što je naš osnovni zadatak – održati vlastite misli, emocije i djela na što višoj razini, biti budan za svakodnevna ometanja i biti voljan da ta “ometanja” shvatimo kao lekcije koje su sada tu pred nama da ih savladamo.

Pri tom imajmo na umu – nikad nam se neće dati veći teret nego što možemo podnijeti.

atma.hr – 52
Kad to znamo, onda imamo i osviještenost da nijedan problem nije problem već izazov kojeg možemo savladati, bio on materijalni, emocionalni, psihički ili neki drugi.

Kad god naučimo važnu lekciju, naša svjesnost se penje za još jedan podiok na ljestvici svjesnosti.

A podizanje razine svjesnosti je ustvari najvažniji zadatak od svih.

Dosegnuti razinu vibracije je samo odraz dosegnute razine svjesnosti.

Utočište – Sanctuary

banner za knjige PRESTANITE SE POPRAVLJATI