Foto: pixabay.com

Znak koji može biti kompatibilan u ljubavi s Djevicom je Blizanac. Ovim talentiranim i unikatnim znakom Zodijaka vlada Merkur, isto kao i Djevicom, tako da mogu imati zanimljivu, simpatičnu vezu. Zajedničke teme su im ljubav prema putovanjima, poslu, vijestima pa čak i tračevima. Djevica i Ribe su potpuno različiti, žive u odvojenim svjetovima koji često nemaju nikakvih dodirnih točaka. Jedni su racionalni do srži, a drugi su sanjari.

atma.hr – 52
Djevice, stroge i precizne, a tako neodoljive i autentične! Ovaj šesti horoskopski znak, rođen u zemljanom elementu, s Merkurom kao vladarem, simbol je čistoće i ispravnosti.

Astrolozi ističu da su Djevice perfekcionisti – u njihovom svijetu sve mora biti savršeno 24 sata. Ipak, ovo nije vrlina, jer tolika sklonost perfekcionizmu donosi opterećenje, stres, anksioznost, a unutar svake Djevice skriven je unutrašnji glas koji kritizira – kako sebe, tako i druge.

Usprkos svojim unutrašnjim borbama, Djevice kao prijatelji i ljubavni partneri mogu biti sjajne. Učinit će vaš život ljepšim, potaknut će vas da se razvijete i uvijek će vas na tom putu podržavati.

Djevice su elegantne, sofisticirane, pristupaju životu pragmatično i nastoje riješiti sve probleme i dileme. Zbog toga mnogi smatraju da su savršeni savjetodavci.

Njihov planet – Merkur čini da budu radoznali, brzi i pronicljivi, vole putovanja, uživaju u poslovnim aktivnostima i novčanim kalkulacijama. Uživaju skupljati vijesti, informacije, tračeve i priče koje dijele s drugima.

Iako možda djeluju stidljivo kada ih upoznate, Djevice imaju puno prijatelja i uživaju se družiti.

atma.hr – 52
Kao što smo već spomenuli, njihova najveća mana je to što se stalno fokusiraju na greške ili probleme. Uvijek razmišljaju o tome što su mogli bolje napraviti. Sve Djevice imaju unutrašnju bitku s unutrašnjim kritičarem koji ih sprječava da vide koliko su sjajne, nevjerojatne i posebne.

One mrze griješiti, pedantne su, a nikome ne dozvoljavaju da im kaže kako nisu u pravu.

Njihove glavne preokupacije kroz cijeli život: točnost, red, organizacija, vrtlarstvo, kuhanje, tabele, dnevnici, kalendari, rasporedi, izazovi u sportu, nagrade, pohvale, zahvalnost, komplimenti, cvijeće, ručni rad, umjetnost, pisanje, razgovori, vijesti, čitanje, pomaganje drugima, itd..

U ljubavi, Djevice su graciozne, smirene, na početku pomalo stidljive. Ne vole pokazivanje nježnosti i seksualnosti u javnosti, ali baš to može uzrokovati lavinu erotske energije koju imaju u spavaćoj sobi – što može biti iznenađujuće ugodno za partnera. U romantičnim i erotskim odnosima Djevica je definitivno znak koji vas može iznenaditi!

Kompatibilni znakovi s Djevicom za ljubav, seks i romansu su drugi zemljani znakovi, odnosno Djevica, Bik i Jarac. U potpunoj suprotnosti s Djevicom kada je riječ o ljubavi su Ribe.

Djevica i Ribe su potpuno različiti, žive u odvojenim svjetovima koji često nemaju nikakvih dodirnih točaka. Jedni su racionalni do srži, a drugi su sanjari.

Ipak, baš te razlike mogu učiniti da se privuku i imaju strastvenu i burnu vezu. Ipak, čeka li ih svijetla budućnost, bit će zaista neizvjesno.

Znak koji također može biti kompatibilan u ljubavi s Djevicom je Blizanac. Ovim talentiranim i unikatnim znakom Zodijaka vlada Merkur, isto kao i Djevicom, tako da mogu imati simpatičnu vezu. Zajedničke teme su im ljubav prema putovanjima, poslu, vijestima pa čak i tračevima.

atma.hr – 52
Što možete očekivati od veze s partnerom rođenim u znaku Djevice?

Očekuje vas jedan čvrst, odan, ljubazan i pažljiv životni partner koji će poboljšati vaš dom, posao, odnose, osobni razvoj, zdravlje i bogatstvo! Djevice nastoje učiniti život lakšim, boljim, ljepšim, sigurnijim, udobnijim i zabavnijim. One nisu zlonamjerne ili sebične, kaotične ili destruktivne.

Jedina prepreka vašoj ljubavi može biti njena potreba da kritizira i sve idealizira. Ali, kada shvatite da to radi dobronamjerno i možda joj ukažete na to što vam smeta, možete zajedno osvojiti svijet.

Da zaključimo, Djevica vas definitivno može iskreno voljeti i učiniti vam život čarobnijim!

sensa.mondo