Ako bismo objasnili transgeneracijska nasljeđa ili arhetipove, mogli bismo ih objasniti jednostavnom vezom: kontrolor i ovisnik. Jedan i drugi se toliko privlače i toliko su međuovisni da je od njih sačinjena većina odnosa. Današnja psihoterapija smatra da je takvih 95 posto odnosa.
Ovi parovi započinju odnos s puno euforije i strasti. To su jako seksualno nabijene veze, a onda se one pretvore u borbu za dominaciju. Takav odnos, kao i velika većina odnosa, vodi prekidu veze.

Mnogi ne vide da je ona transgeneracijski i obiteljski potpuno programirana. Dakle, stvara se intenzivna opsesivna veza koja dovodi do izdaje, odbijanja i napuštanja, što je bit života ovisnika. Na ovoj radionici ćemo se baviti kako kreirate odnose na ovom modelu, te kako postajete ovisni o tom odnosu koji je usmjeren protiv stvarne veze. Koji ste tip, od koga nasljeđujete taj obrazac i kako ga koristite tema je ove radionice.

Cijena radionice je 300 kn. Sve informacije možete dobiti na mail: [email protected]

Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij. Napisao je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 23 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 30 godina kroz Jungovu psihoterapiju, te objavljivanjem članaka i knjiga

20.08.2022.
SUBOTA U 11:00 – 14:00

facebook dogadanje