Taj obrok koji jedeš možda ti se čini osrednji, ali netko bi dao sve za takvih par zalogaja.

To tijelo što te služi možda nije savršeno po tvojim mjerilima, ali ti poprilično služi dok nekoga njegovo baš i ne…

Taj dom koji imaš možda nije kao iz dizajnerskog časopisa, ali služi svrsi… dok netko spava na ulici i sanja o krovu nad glavom.

atma.hr – 52
Taj tvoj život možda nije onakav kakvog si sanjao, ali vjeruj mi, netko bi se sigurno za njega rado mijenjao.

Jer ono što je tebi malo, nekome je neizmjerno puno. 

Tebi je ostaviti par kuna prodavačici u trgovini možda ništa, a njoj je pola kruha za njenu djecu…

Osmijeh koji i ne osjetiš da si ga dao, nekome je možda razvedrio dan…

Lijepa riječ je jednostavna, ali nekome je može biti najljepše što je primio u danu…

Uvijek možeš nešto dati… Pridržati vrata, stati na pješačkom prijelazu, donijeti umornom kolegi kavu, pomoći susjedu u potrebi…

Sve je to možda malo, a ustvari je jako puno. 

atma.hr – 52
I što više daješ to si bogatiji. Onim što ti nitko ne može uzeti, sa čime se ništa ne može mjeriti… A toliko dobroga može donijeti…

I nikad ne znaš što se može iz toga izroditi, koliko možeš samo malom gestom nekome promijeniti život. Uljepšati, obogatiti, usrećiti…

Zato daj to malo, jer nekome je neizmjerno puno.

I cijeni što imaš, jer vjeruju mi – imaš puno. ♥️

Iva Bradarić
https://suncanastrana.wordpress.com/
https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

68 JAY SHETTY

SVJETSKI HIT! Jay Shetty: RAZMIŠLJAJ KAO REDOVNIK

Svakodnevne vježbe za svrhovitost i smirenost uma

Zahvaljujući iskustvu koje je stekao živeći kao redovnik, Shetty nam u ovoj knjizi pokazuje kako ukloniti prepreke koje nam stoje na putu do ostvarivanja naših potencijala i snage. Lekcije redovnika duboke su, ali često apstraktne, a Shetty ih oblikuje u savjete i vježbe koje možemo primijeniti kako bismo smanjili stres, izoštrili fokus, poboljšali veze s drugima i samodisciplinu. Svi mi možemo – i trebamo – razmišljati kao redovnici.

Danas Shettyja smatraju jednom od najmoćnijih osoba u svijetu zahvaljujući velikom utjecaju u društvenim medijima, s više od 40 milijuna pratitelja i 8 milijardi pogleda njegovih videa pod nazivom „Making Wisdom Go Viral“.

Godine 2017. časopis Forbes ga je uvrstio na popis 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina te je osvojio nagrade Stremy i Shorty za najboljeg kreatora sadržaja u kategoriji Zdravlje i wellness 2018. godine.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.02.2020.
Slijedeća objavaMini radionica konstelacija u Zagrebu
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here