Foto: unsplash.com

Osjećate li se ikada neprilagođeno, kao da ste nekakav odmetnik?

Kao netko tko ne pripada ovdje na ovaj planet? Ne možete shvatiti zašto svijet funkcionira na način na koji funkcionira? Kao da pripadate negdje drugdje ili ste došli s nekog drugog mjesta?

To je vjerojatno zato što jeste!

39

Imate duboko razvijenu empatiju

Zvjezdane duše su se pojavile iz svemira kako bi bile ovdje u ovom posebnom trenutku na Zemlji,  koja prolazi kroz monumentalni pomak od treće do pete gustoće. To je bez sumnje izazovan prijelaz, ali vi kao zvjezdana duša, već ste upoznati s tim. Dok će drugi taj koncept smatrati duhovnom glupošću, vama sve to ima smisla.

Ali to ne znači da vam je i lakše. Prvo, imate ovo tijelo s kojim se trebate povezati, a ova gustoća čini da sve izgleda zasebno i odvojeno.

Vi imate duboke osjećaje empatije i možete pokupiti emocije ili misli drugih ljudi. Ponekad ih možete krivo protumačiti misleći da su vaše vlastite i to nije jednostavno odgonetnuti.

39

Postoji li Viši plan?

Dakle, što je božanski plan? Zašto ste se našli na ovom neobičnom mjestu, gdje kao da ništa ne funkcionira kako treba i svatko se mora boriti za svoj dio kolača?

Budite sigurni, postoji Viši plan. Postoji dublji razlog. Radi se o tome da je ljudima potrebna pomoć da postanu božanska djeca svemira. Zvjezdane duše su se pojavile ovdje kako bi potakli božansku iskru multidimenzionalne svijesti unutar čovječanstva.

Možda ćete se susresti s izazovima na fizičkoj razini, ali imate duboku sposobnost rezoniranja i premještanja energije kroz polje. Mogli bi sjediti i ispijati šalicu čaja u omiljenoj čajoteci i cijelo vrijeme odašiljati energiju u polje druge osobe, koju oni nesvjesno preuzimaju. Na taj način oni nekako postaju svjesni  vibracije vlastite duše i polako se oslobađaju velova iluzije.

39

Vama je potrebno samo da vaša bol bude prepoznata

Dakle, imate duboku i neprocjenjivu misiju ovdje – da budete vi. To je dovoljno. To je sve što morate učiniti. Kažem ‘sve’, ali znam da to nije lako. Suosjećam s vama. Moje srce je s vama. Razumijem vašu bol. Znam da se borite kako bi se uklopili i bili prihvaćeni ovdje.

No, morate znati da ćete uvijek biti prihvaćeni od strane duha, od strane vaše braće i sestara po cijelom svijetu, od vaše obitelji duša, koja je u blizini u ovom posebnom trenutku.

Nije  uvijek potrebno da se svi problemi riješe, zar ne? Vi samo ponekad želite da netko prepozna vašu bol. Tako da znate da ste voljeni.

Izvor: wakeup-world / Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

54 TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!

Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.

PLOČA JE POSEBNO UČINKOVITA - za uspostavljanje energetske ravnoteže kod povrede mekih tkiva; protiv bolova; kod išijasa i reume; kod istegnuća ruke i noge bol brzo nestaje; gotovo istog trenutka liječi simptome povraćanja (stavlja se na trbuh); otklanja jutarnju mučninu kod trudnica; ublažava posljedice stresa

Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava10.02. Zagreb – Radionica: 4 kvadranta
Slijedeća objavaŠto je sloboda u jedinstvu?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.