Image By vecstock

Poruka današnjeg dana je “osvijestimo i promijenimo loše osjećaje”.

Ukoliko želimo biti u vezi ali smo i dalje sami ili smo u vezi, ali ne osjećamo da smo pronašli ljubav svojeg života, možda nas proganjaju negativna sjećanja i emocije koje nam ne dopuštaju da pronađemo svoju srodnu dušu ili da se povežemo s njom.

Da bismo zamislili nekoga u svojem životu, moramo osvijestiti negativne emocije, iskustva i obrasce ukorijenjene u našoj podsvijesti i ukloniti ih! Neki ljudi ostaju usredotočeni ne negativne emocije pet, deset, petnaest ili čak četrdeset godina i zbog toga ne pronalaze istinsku ljubav i istinsku sreću.

Osvještavanje negativnih emocija omogućit će nam da se oslobodimo negativnih vibracija koje nam onemogućuju doživljaj ljubavi.

Kada u ljubavi po prvi put pogriješimo, te se pogreške često ponavljaju. Mogli bismo primjerice, birati osobe koje nas varaju, pretjerano piju, zlostavljaju nas ili odbijaju komunikaciju s nama.

Tada moramo sagledati koji su to loši obrasci i loše emocije u nama samima da privlačimo takve ljude! Kada ih osvijestimo, tada će se promijeniti i naši odnosi!

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

atma.hr – 52
Prethodna objava“Kada patite, vi ste opsjednuti samo sobom.” – 50 citata Tony Robbinsa
Slijedeća objavaOdaberite portal i saznajte savjet koji vam je potreban u ovom trenutku!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.