Poruka današnjeg dana je “otpustimo emocionalni otrov”.

Emocionalni otrov prebacujemo tako da privlačimo pozornost…. Tada energija prelazi na drugu osobu. Nije mudro. Vrtimo se u krug, prebacujemo lopticu. Druga osoba tada želi izbaciti svoj emocionalni otrov. To obično ide prema onome tko nas je povrijedio, prema bliskoj nam osobi, ili prema slabijem od nas. Čudom se čudimo zašto se na kraju ne volim. Zlostavljamo jedni druge, prebacujemo svoje strahove na partnere, djecu… A jedino što trebamo jest da volimo… da budemo iskreni jedni prema drugima, sami prema sebi, da poštujemo kako sebe i svoje snove tako i druge.

atma.hr – 52
Ne mora nam se nužno sve i svatko svidjeti, no tada bi bilo opet mudro da na prilagođen način drugome kažmo što i kako želimo, kako se osjećamo. Ne promijeni li se išta, obzirom da nemamo pravo nikoga mijenjati, nikime manipulirati, imamo izbor promijeniti sebe u određenom smjeru i prihvatiti ili se iskustvu zahvaliti, uočiti da nam je došlo kako bi napravili razliku između onoga što je za nas dobro, što želimo, a što ne i pustiti…otići.”

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com

ZENSKO TIJELO ZENSKA MUDROST
Prethodna objavaNisi sam, ima nas još…
Slijedeća objavaSusret sa sobom u psihodramskoj grupi
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.