Energije portala 11:11 bit će osjetne nekoliko dana prije i nakon ovog datuma i bit ćemo svjedoci velikih priliva kozmičkih energija na Zemlju. Sve što smo godinama nakupljali u sebi, bilo da je fizička bolest, psihičke teškoće ili emocionalne patnje, pojačano izlazi iz svih nas. Zato nam je život još turbulentniji i teži, iako s druge strane radimo na sebi i nastojimo biti što više u toku s aktualnim zbivanjima. Sve to je još više izraženo tijekom jačih priljeva kozmičkih energija na Zemlju, a to je obično kada se otvaraju veći duhovno-energetski portali. Jedan od njih se već počeo otvarati, a kulminacija je 11.11.

atma.hr – 52
Sve što smo godinama nakupljali u sebi, bilo da je fizička bolest, psihičke teškoće ili emocionalne patnje, pojačano izlazi iz svih nas. Zato nam je život još turbulentniji i teži, iako s druge strane radimo na sebi i nastojimo biti što više u toku s aktualnim zbivanjima.

Sve to je još više izraženo tijekom jačih priljeva kozmičkih energija na Zemlju, a to je obično kada se otvaraju veći duhovno-energetski portali. Jedan od njih se već počeo otvarati, a kulminacija je 11.11. Energije portala 11:11 bit će osjetne i nekoliko dana nakon ovog datuma.

Čisteći vlastitu, čistimo i karmu svih predaka

U razgovoru s ljudima, dobijam informacije da mnogi imaju intenzivne snove, u kojima se pojavljuju njihovi predci ili umrli srodnici. To je pokazatelj da čistite karmičke veze i polako se odvajate od srebrne niti (koja sada puca), a kojom ste bili vezani za svoju genetsku liniju. Prošlost se mora temeljito očistiti prije nego pređemo na potpuno novi život, koji sobom nosi nove vibracije i nove događaje. Kada radimo na sebi i čistimo svoju karmu, tada ujedno čistimo i karmu svih naših predaka. Ako se na trenutak zaustavite pa se podsjetite kakvi su bili vaši preci i s majčine i s očeve strane, bit će vam jasno koliko toga ima za očistiti.

atma.hr – 52
Zato ne čudi da je u hinduističkoj obiteljskoj tradiciji uobičajeno da jedno od djece, još u vrlo mladoj dobi, daju u duhovnu službu i učenje kako bi kasnije postali monasi. Jer, oni znaju da je dobro da u svakoj familiji ima barem jedna osoba koja je potpuno posvećena Duhu kako bi pomogla ne samo svojim najbližim nego i njihovim predcima da se oslobode karme.

Sada vam je možda jasnije koliko je ogroman kontingent karmičkih opterećenja koje svatko od nas ima. No, mi smo kao duše upravo zato i došli da to odradimo znajući, prije nego smo se inkarnirali, da u sebi imamo svo znanje, jačinu i moć da to savladamo. Kada vas zato, ponekad, uhvati malodušje, kada klonete duhom ili ste naprosto umorni i dosta vam je svega, sjetite se da nikad ne uzimamo veći teret nego što ga naša leđa mogu podnijeti. To će vam reći da vi imate i znanje i snagu da izađete iz svake situacije bez obzira koliko se činila teškom i bezizlaznom.

Kako ćete znati da ste uspjeli očistiti bar dio vaše prošlosti? Imat ćete snove u kojima sanjate svoju obitelj, čut ćete u prolazu ljude kako govore o nekom segmentu prošlosti, vidjet ćete “slučajno” neku tv emisiju koja govori o predcima itd… Dakle, znakovi su svuda, treba ih samo pratiti.

atma.hr – 52
Prelazak na kristalinsku formu

Kad se tiče upliva na našu DNK, to se događa cijelo vrijeme i najjače je za vrijeme portala, ali je manje vidljivo u svakodnevnom životu. Već duže vrijeme odvija se prelazak na kristalinsku formu naše DNK, a posljedično tome mijenja se i struktura našeg fizičkog tijela. No, kako se mijenjanjem DNK (što je zasluga ovih novih kozmičkih energija, ali i plana naše duše), istodobno budi i skriveno znanje u našim stanicama, mogući pokazatelj je da odjednom znate nešto što prije niste znali, a da to nigdje niste pročitali ili vidjeli.

Osjećate da znanje više ne dolazi toliko izvana, koliko iznutra. I imate tek sada osjećaj da ona fraza “svo znanje je u nama” zaista postaje i vanjska istina.

Pošto fizičko tijelo treba određeno vrijeme da bi se prilagodilo odnosno preoblikovalo prema našoj (sada već kontinuirano) mijenjajućoj DNK, moguće su želje za promjenom onog što unosimo u tijelo i kako ga “koristimo”. Kod jednih se javlja iznenadna želja da da budu puno više fizički aktivni (kako bi tijelo “sagorjelo” stare obrasce), a kod drugih je evidentna želja za što većim odmaranjem i spavanjem. I jedno i drugo je uredu. O promjenama u prehrani neću govoriti jer vam je to već odavno poznato. Najbitnije je da pratite vlastite promjene i ne uspoređujete se s drugima previše.

atma.hr – 52
Meditacije i tehnike čišćenja

Da se vratimo na portal 11:11. Ako imate namjeru pametno “iskoristiti” ove energije i ovaj veliki kozmički događaj, već od danas možete odraditi neku tehniku čišćenja ili meditaciju, s namjerom da se oslobodite prošlosti, kako one bliske tako i one daljnje. Dobro je to uraditi predvečer, jer su energije izuzetno pojačane u suton, u što sam se i sama uvjerila zadnjih nekoliko dana jer se portal počeo otvarati prije 4 dana. Osjećaj je kao da vam se tona “pozitivne težine” spustila na glavu, ramena i cijelo tijelo. Dakako, povoljno vrijeme za meditacije je također i prilikom svitanja, te u podne. U principu, svaki dio dana možete koristiti za meditaciju, onako kako vam govori vlastiti unutarnji osjećaj.

U kontaktu sa Plejađanima

Da bi nam se pomoglo da što lakše savladamo sve ove izazove, već duže vrijeme pomažu nam duhovno orijentirana bića iz drugih zvjezdanih svjetova i galaksija. Njih je ogroman broj u orbiti oko planete Zemlje. Oni nam pomažu da kroz ovaj ovaj proces transformacije prođemo što lakše.

U kontaktu medija i kanalizatora s civilizacijom Plejađana, rečeno je da oni šalju iscjeljujuće kodove za sve one koji su dovoljno otvoreni da ih prime.

Radit će se na pomaganju svima nama da se što brže oslobodimo preostalih karmičkih obrazaca, kako pojedinačno, tako i kolektivno jer se matrica karme već odavno stanjila i u dogledno vrijeme prestat će postojati na ovoj planeti. Fokus će biti na prestrukturiranju naše DNK.

atma.hr – 52
Kako se otvoriti za nove kodove?

Potrebno je maksimalno se opustiti, svako na svoj način. Zatim, isprazniti um od misli, opet svako na svoj način, i potom pozvati Plejađanske iscjeliteljske timove da kroz vašu krunsku (7.) čakru počnu spuštati iscjeliteljske kodove.

Postavite namjeru da se sva vaša tijela očiste od svih negativnih energija, zatim od nakačenja na vašu auru i svega drugog što u ovom trenutku više ne služi vašem Najvećem Dobru (ovaj zadnji zahtjev pokriva sve ono što ne znate da u sebi imate, a što treba očistiti, počevši od pogrešnih životnih uvjerenja, negativnih misli do negativnih emocija).

Što se tiče eventualne bojazni od napada Tamnih, tokom ovih energetskih transmisija bit ćete zaštićeni od strane samih Plejađana. Međutim, ako sami preferirate vlastitu zaštitu odradite i to, čisto da se osjećate sigurniji.

Uticaj na vremenske linije, pojedinačne i kolektivne

Urušavanjem matrice karme, te čišćenjem ostalih mreža, instalacija i svega drugog što je postavljeno na planetu i u orbitu Zemlje od strane Mračnih, već neko vrijeme se urušavaju i nepovoljne vremenske linije za čovječanstvo. Time se automatski djeluje i na vremenske linije svakog čovjeka na Zemlji. Našim pomagačima možemo i sami pomoći, time što ćemo osvijestiti da mi možemo mijenjati vlastite vremenske linije i tako izaći iz višemilenijskog robovanja Matrix sistemu. Reperkusije ovo grandioznog procesa koji su poduzeli naši kozmički prijatelji su ogromne i za naš 3D um još uvijek nesagledive. No, bitno je da su pozitivne i da je pomoć konačno stigla.

No, to nas ne odvraća od još intenzivnijeg rada na sebi i vjerovanja u vlastite moći, talente i sposobnosti te u svo skriveno znanje u našoj DNK koje se sada intenzivno budi.

Efekti djelovanja ovih, izuzetno snažnih kozmičkih energija na tekuća događanja na Zemlji, bit će još vidljiviji na svim područjima, u odnosu na dosadašnja zbivanja. Još veće turbulencije na svjetskoj političkoj sceni, u urušavajućim ekonomskim i financijskim sistemima, sve intenzivnijem buntu širokih masa, te fizičkom čišćenju planete Zemlje bit će sve vidljivije.

To nije razlog za uznemirenje niti paniku. Svatko je točno tamo gdje treba biti. Svi smo dio puno većeg Božanskog plana i svaka duša na Zemlji sada ispunjava svoju ulogu i svrhu, bila ona toga svjesna ili ne.

Želimo vam od srca što lakši i bezbolniji prelazak na nove forme i načine življenja, ponašanja, razmišljanja i osjećanja.

U svemu tome pomoći će vam ljubav i suosjećanje koje imate za sebe i sva druga živa bića na ovoj prekrasnoj planeti.

Autor: Jasna Luminus / utociste.za.sve