Foto: pixabay.com

Misli kojima ste stvorili signal, vibraciju, električni naboj, namjeru, bilježi se u cijelom sustavu; oni su sjedište vaše duše, lice koje Svemir doista vidi. Osjećajima, koji su povezani s tim mislima, projicirate te misli na kvantno polje, govoreći Svemiru tj Bogu što je to što stvarno želite, što ste spremni primiti, za što vjerujete da zaslužujete imati u svom životu. Jedina osoba koja stoji na putu vašeg napretka, jeste – vi.

atma.hr – 52
Dobivamo ono što smo dali. Dobra energija stvara zadovoljstvo. Pozitivne, optimistične navike, stavovi i uvjerenja stvaraju životni prostor pun ljubavi, dobrote i zadovoljstva. Isto tako, negativna energija donosi – ne samo jalov pogled na svijet, već i sve ono što se kosi s našom općom dobrobiti i srećom.

Ono što odašiljete, vraća vam se, stoga budite oprezni što želite. Budite uistinu pažljivi.

Misli kojima ste stvorili signal, vibraciju, električni naboj, namjeru, bilježi se u cijelom sustavu; oni su sjedište vaše duše, lice koje Svemir doista vidi.

Osjećajima, koji su povezani s tim mislima, projicirate te misli na kvantno polje, govoreći Svemiru tj Bogu što je to što stvarno želite, što ste spremni primiti, za što vjerujete da zaslužujete imati u svom životu.

To znači, da ako stvarno razmišljate o tome, jedina osoba koja stoji na putu napretka, jeste – vi. Um je zapravo je najkritičniji prostor u vašem životu.

Bez obzira na ono što vi kažete drugima, bez obzira na to što radite kada netko gleda – ono što vi govorite iznutra, vaš unutarnji dijalog, komentari koji cijeli dan prolaze kroz vaš um, svaki dan, to je ono što zapravo vlada vašim svijetom. To znači da ste odgovorni za svoju stvarnost. Jednostavno, možda sami sebe sprječavate da dobijete ono što stvarno želite.

atma.hr – 52
Smatrate li sebe pozitivnom osobom? Jesu li pozitivni osjećaji ti koji su vezani za vašu realnost?

Možda postoji nekoliko stvari koje još radite, što vas sprječava da postignete veći potencijal. Možda ima mjesta za još veću radost u životu. Mogućnost dijeljenja blaženog života s drugima ima još veći kapacitet nego ikad prije.

Kada se suočite s izborom, bilo kojim izborom, imamo mogućnost da ga pogledamo s gledišta sudionika ili primatelja. Borite se ili bježite. Riskiramo – biti povrijeđeni ili bježi i sakrij se.

Posljedice ovog obrasca mišljenja su tako jednostavne:

“Voljela bih da imam” = “Nemam” = “Ne mogu imati” = “Neću imati.”

Jeste li sigurni da to niste vi? Mislite da imate pozitivne obrasce mišljenja?

Evo pet načina na koja nehotice govorimo “Ne” Svemiru:

1. Djelovanje ili nedjelovanje temeljeno na strahu

Vaša svrha i namjera u bilo kojoj akciji zrači, bez obzira na vaše napore da ih maskirate. Izbjegavanje stvari zbog straha (neuspjeha, prosuđivanja) projicira upravo to; strah. Manifestirat ćete svoje najveće strahove ako ih nastavite hraniti.

A koji je mlađi brat straha? Sumnja.

Vaš unutarnji glas, daje li podlogu sumnji? Temeljno vjerujete da nećete uspjeti ili da nešto nećete imati?

Krenite naprijed s povjerenjem.

Već je vaše.

2. Financijski stres

Ako ste pretjerano štedljivi, ili opet, djelujete iz straha vezano za vaš novac, vi emitirate signal nedostatka što je upravo suprotno izobilju.

Svaki put kada kažete: “Ne mogu si to priuštiti”, Svemir čuje “Ne mogu”. Svaki put kada kažete “Nemam dovoljno novaca”, svemir čuje “Ne”.

Ako umjesto toga ispunite svoje srce i um s mislima o obilju, onda je to ono što ćete doista primiti.

atma.hr – 52
3. Vrijeme

Razmislite o ovom: ako nastavite govoriti sebi “Nemam dovoljno vremena”, “Imam previše posla i nema dovoljno sredstava za to”, ili “Ne mogu sve to učiniti”, vi se od početka zapravo pripremate na neuspjeh.

Prestanite oblikovati svoje vrijeme na ograničavajući način.

Usredotočite se na ono što imate, a ne na ono što nemate. Fokusirajte se na ono što ste učinili, a ne na ono što niste. Na ono što ste sposobni raditi, a ne na ono što niste.

Budite u potpunosti prisutni u svakom trenutku. Ne možete raditi više sati na dan, ali zasigurno možete napraviti više u jednakom vremenu.

4. Ljubav

Govorite li sebi da to ne možete imati? Ne zaslužujete to? Nemate vremena, prostora, energije ili bilo što drugo?

U pravu ste, možda nema nikoga tko bi vas upotpunio, ali svakako niste stvoreni da živite sami. Ljubav je svugdje oko vas, otvorite oči i ruke.

Ako se držite riječi “Ne” nećete imati prostora za “Da”.

5. Potvrđivanje i prihvaćanje

Budimo iskreni, nitko ne voli gubiti. Nitko. Isto kao i biti posljednji odabir.

Je li vam ugodno stajati sa strane podija? Ili vi zapravo stojite tamo želeći da ste tamo gore s nagradom za neki osobni “uspjeh”?

Zašto radite pola onoga što radite? Je li to zbog vas ili je to zato što duboko u sebi želite odobravanje drugih?

atma.hr – 52
Vi ste dovoljni. Vi ste pobjednik u vašem životu. I vi ne trebate ništa dokazati. Ovdje nema prvog mjesta, vaše je jednostavno najbolje, a vi sami odlučujete kada ćete krenuti naprijed.

Također, zapamtite da ste vi svoj najgori kritičar.

Prihvatite sebe. Prihvatite sve onako kako jest. Prihvatite da dajete najbolje od sebe. I kada to učinite, sve se poboljšava.

I nastavlja biti sve bolje.

Počnite govoriti “Da” Svemiru.

Prekinite sa starim navikama, stavovima i uvjerenjima koje vam ne služe i emitirajte nove signale, nove snage i nove vibracije.

Promijenite svoj um i promijenite svoj svijet.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr