Prvo, bilo bi dobro generalno očistiti i spremiti kuću ili stan. Ali kako, osim čistoće i urednosti, izvući i maksimum dobrih energetskih vibracija? Evo par zanimljivih detalja koji vam mogu pomoći…Prvi savjet je radove uvijek započeti s lijeve strane na desno.

Pretrpan prostor stvara probleme u komunikaciji i proizvodi loše energetske vibracije, ali ni previše prazan nije dobar. Uvijek treba prostor harmonizirati, jer vaš dom ste vi. Ako imate osjećaj da vas prostor “tjera”, to znači da ga morate oplemeniti, razveseliti postavljanjem detalja koji pozivaju na boravak. Prostor treba probuditi želju u nama da se vratimo u njega.

Previše zemljanih boja u centru doma, vraćaju na prošle događaje i stalno se priča o prošlosti.

U stanu držite svjetiljke od soli, odlične su himalajske lampe i svijećnjaci.

Držite u domu kamen sodalit za pravilnu orijentaciju i produktivan ciklus.Himalajska sol se koristi kod glavobolje i migrene, jača koncentraciju, potiče kvalitetne odnose. Sol se drži u posudi na podu, a može se i prosuti u kutove prostorije.

Krupna morska sol skuplja negativnu energiju. Može se držati u stambenom ili radnom prostoru. U staklenu teglu ili posudu staviti krupnu morsku sol i vodu. Ostaviti da stoji.

Gong i vjetrene zvončiće držati pored ulaznih vrata. Pomoću njih aktivirati nebeske zvukove.

Jabuke držati na tanjuru ako želite nova prijateljstva.Simbol ili sliku zmaja feng shui drži za gospodara istoka kuće. Pomaže za prilike u karijeri. Ne bi trebao biti u spavaćoj sobi.

Stakleni zidovi i uopće velike staklene površine, povezuju s prirodom i eksterijerom, ali tu je potreban veliki oprez. Previše stakla izaziva umor.

Slika starog čovjeka privlači dugovječnost.

Slika vodopada priziva uspješnu karijeru.

Slike s vatrenim bojama pomažu da se potiče ugled.

Slike mladog, zelenog drveta pomaže da se stvori obilje.

Slika feniksa pomaže da se stvori široki put u životu.

Bilo bi odlično u domu imati sliku duge. Ona uvijek usrećuje ljude i njenih sedam predivnih boja znače čaroliju, novi, ljepši život.

Probajte!

dizajndoma.hr

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMeditacija od 5 minuta dr. Oza čini čuda za um i tijelo: Evo kako!
Slijedeća objavaSrcoliki keltski čvor – privjesak na dugom lančiću
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.