Klinička studija provedena na Sveučilišnoj klinici Rebro, pokazala je iznimnu učinkovitost primjene 100% prirodnog i testiranog medicinskog PANACEO zeolita kod osteoporoze te je u tijeku registracija patentiranog lijeka za osteoporozu na bazi medicinskog PANACEO zeolita. Kao potpuno netoksičan i bez negativnih nuspojava, PANACEO medicinski zeolit pokazao se kao najprimjerenija suportivna terapija za liječenje osteoporoze.

Jedna od čestih kroničnih bolesti s kojima se susrećemo je osteoporoza. To je bolest koštanog tkiva u kojoj dolazi do gubitka organskog i mineralnog dijela kosti, što dovodi do povećanja spužvastog materijala uslijed čega kosti postaju krhke i lomljive. Tipovi i uzroci osteoporoze su različiti. Kod staračke osteoporoze dolazi do značajnog smanjenja broja koštanih stanica.

Klinička studija provedena na Sveučilišnoj klinici Rebro, pokazala je iznimnu učinkovitost primjene medicinskog PANACEO zeolita kod osteoporoze te je u tijeku registracija patentiranog lijeka za osteoporozu na bazi PANACEO zeolita. Veliki je to pomak u liječenju osteoporoze jer je većina dosadašnjih lijekova zabranjena zbog upitnih nuspojava i kontraindikacija. PANACEO zeolit je potpuno netoksičan i bez negativnih nuspojava i kontraindikacija, što ga čini najprimjerenijom suportivnom terapijom za liječenje osteoporoze. Medicinski zeolit povećava prosječnu razinu mineralizacije koštanog tkiva, što dovodi do povećanja mehaničke čvrstoće kosti. Stoga, terapija PANACEO zeolitom uvelike doprinosi i kod implantacije umjetnih kostiju i zglobova.

PANACEO zeolit povećava gustoću kostiju, ima djelotvoran učinak na koštanu strukturu i formiranje kostiju, povećava proliferaciju i diferencijaciju produkcije koštanih stanica. Osim navedenih, koristi se i kod bolesti vezivnog tkiva, posebice kolagenoza poput reumatoidnog artritisa, lupus erythematodes te kod fibroza i Sjögrenovog sindroma. Pomaže smanjenju bolova u zglobovima. Ubrzava proces zacjeljivanja kostiju te doprinosi bržem i potpunijem formiranju koštane mase nakon prijeloma ili sličnih operativnih zahvata. Ublažava posttraumatske otekline i bolne sindrome te omogućuje da zglobovi funkcioniraju na zdraviji način.

Medicinski PANACEO zeolit povećava sadržaj Ca, P, Fe, Mn i Mg u krvi te istovremeno smanjuje koncentraciju teških metala Cd, Pb, Al. Primjena suportivne terapije PANACEO zeolitom kod pacijenata s traumom koštano-mišićnog sustava, osteoporozom ili implantatima kostiju, doprinosi aktivnom povećanju razine Ca i P u organizmu, elemenata koji predstavljaju glavne komponente u formiranju callusa. PANACEO zeolit aktivno obnavlja koncentraciju ostalih mikro i makroelemenata u krvi te učinkovito uklanja teške metale iz organizma.

Više informacija o učinku i primjeni medicinskog PANACEO zeolita kod osteoporoze potražite na: OSTEOPOROZA, CIJELJENJE KOSTIJU I PMA MEDICINSKI ZEOLIT | PANACEO

panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: ‘+385 1 3772354
emails: [email protected]
[email protected]
www.panaceo.hr