Foto: pixabay.com

Ona je svestrana, organizirana i praktična. Na prvi pogled može djelovati hladno, ali unutar nje se nalazi žena puna nježnosti i ljubavi.

atma.hr – 78
Kakve su dame rođene u ovom horoskopskom znaku?

Kako počinje sezona Djevice, odlučili smo malo više istražiti ovaj horoskopski znak i saznati kakve su karakteristike dama rođenih u ovom znaku. Odmah na početku možemo reći da su predane, snalažljive, marljive, skromne i precizne i da jako vole da sve bude u savršenom redu i onako kako su one zamislile.

Njima vlada planeta Zemlja pa su zato dosta staložene, ali i u velikom broju slučajeva praktične. Vole dobru organizaciju i samim tim i planove, ali se isto tako brinu i za svoje najvoljenije osobe koje su pored njih. Iako se na prvi pogled čini hladnom, unutar nje se nalazi žena puna nježnosti i ljubavi.

U nastavku otkrivamo kakve su ove dame po pitanju različitih životnih “kategorija”.

Prijatelji

Prijateljstva shvaća jako ozbiljno, a zbog tendencije da u svemu bude savršena, dobro pamti rođendane i bitne datume, a voli i razveseliti dragu osobu.

Odlično se snalazi s davanjem savjeta, ali ne voli to raditi samoinicijativno, već samo kada je netko upita za mišljenje. Kada su osobno one u pitanju, ne vole prevelika iznenađenja, već sitnije geste i znakove pažnje.

atma.hr – 39

Ljubav

Kada su u pitanju veze, Djevice su predane i vjerne i mogu se lako vezati za jednu osobu do kraja života – ukoliko procjeni da joj odgovara u svim segmentima, od konverzacije do kreveta.

Voli poklone pa ju je lako raznježiti nekom sitnom gestom poput kupovine buketa cvijeća – jer su detalji i te kako bitni za nju.

Bikovi, Blizanci, Rakovi, Škorpioni i Jarci joj najviše odgovaraju za ostvarivanje kvalitetne ljubavne veze.

Moda

Vrlo su svestrane i praktične, zato i vole upravo takav  styling u kojem će se osjećati udobno i koji će joj dati glamurozan izgled tijekom čitavog dana, gdje god da se nalazi.

Uglavnom vole zemljane boje koje se lako miješaju međusobno i ne ističu ih previše. Bez nakita i omiljenih dodataka ne napuštaju kuću.

atma.hr – 78
Omiljeni parfem

Da bi parfem bio po njoj savršen, treba biti otmjen, ali s osvježavajućom notom kao što je kombinacija karamele i kruške.

Prada “Candy” ili “Narciso Rodriguez eau de parfum” su sjajni primjeri.

zenskimagazin

84 HEMP MONEY BELT

Himalayan Hemp - Money Belt torbica

hemp money belt 1

Uniseks 'torbica oko struka' od prirodne konoplje

Prekrasne ručno izrađene 'money belt' torbice za oko struka.

Veliki izbor, obilje boja! Svaka Himalayan 100% Hemp torbica je jedinstvena, napravljena od eko konoplje, ručno rađena u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 108 kn - Izaberi svoju torbicu OVDJE