KNJIGE SE NARUČUJU ISKLJUČIVO POZIVOM NA MOBITEL

Dragi čitatelji mojih stranica, ukoliko ste čekali povoljan trenutak za kupnju mojih knjiga, evo ga, upravo je tu.

Posebno izdvajam dvije TRILOGIJE, jednu za odrasle s ciljem da si osvijetlite život kako bi ga lakše i ljepše živjeli. Isto tako ove knjige će vam pomoći sada ili kasnije u bliskoj budućnosti da se znadete postaviti i dočekati bez stresa, razne situacije i odnose, bilo da se radi o poslu, obitelji, djeci.

Mogućno ćete se također, moći bolje susresti sami sa sobom.

Prva Trilogija obuhvaća MJESEC I SVAKODNEVICU, KLJUČ ZA SUPER VEZU te KARMU I EVOLUCIJU – po cijeni od 23 eura (170Kn)

Mjesec i Svakodnevica vas upoznaje s Prirodom, približava vam prirodne impulse koji su vam na raspolaganju svakodnevno za različite radnje. Treba samo probati i uvjeriti se. Za neke stvari potvrda dolazi odmah, a za neke druge potrebno je malo strpljenja.

Ključ za super vezu otkriva vaše emotivne obrasce: vas i vašeg partnera, ili partnerice. Uviđate da li postoji kompatibilnost između vas. Naravno moguć je i manji ili veći nesklad te treba odlučiti hoće li svaka strana poraditi na sebi, a za pojedine slučajeve je dano što treba poboljšati, a što maknuti.

Uz Karmu i Evoluciju možete mnogo toga naučiti, kao kako se susresti s lekcijama koje se javljaju kroz život, a što je obično ono što teško ide u nekom odnosu ili recimo, nešto što se više puta ponavlja.

Rješavanjem određene lekcije, što ne mora biti iz prvog puta, nego kada ste spremni susresti se s problemom, postižete za SEBE, OSOBNI NAPREDAK. Kasnije lako možete biti zadovoljni svojim uspjehom.

U ovim temama, po želji možete dobiti konzultacije od 45 minuta za 25 eura (190Kn)

Druga Trilogija je namijenjena djeci, mladeži i omladini. Razne teme se obrađuju kroz priče koje su poučne, zanimljive, s pitanjima iza svake priče koja potiču razmišljanje, razvoj, te stjecanje osobnih stavova.

Svi mladi se mogu pozitivno orijentirati prema životu i radu.

Radi se o knjigama: PAS VUVI I DRUGE PRIČE, ANĐELI te PLOVIM S TOKOM, a sve tri su na ponudi od – 17 eura (128kn)

Knjige će se pokazati vrlo korisnima u bliskoj budućnosti.

Više možete pročitati  OVDJE !

NARUČITE KNJIGU – ISKLJUČIVO POZIVOM NA BROJ MOBITELA 091/76 73 176