Zavirite u svijet Florihane, gdje se tradicija i inovacija susreću u srcu Francuske rivijere, stvarajući nešto zaista posebno za vaše čulo mirisa i dušu. Florihana, obiteljska destilerija s dubokim korijenima u organskom uzgoju, predstavlja spoj francuske elegancije i japanske preciznosti, nudeći vam najčišća eterična ulja, hidrolate, biljna ulja i proizvode za njegu kože.

Zašto Florihana?

100% Organski: Svaki proizvod nosi pečat organske certifikacije, garantirajući vam prirodnu čistoću i kvalitetu.

Inovacija u destilaciji: Naša jedinstvena tehnologija “flash détente” omogućava nam da izvučemo esencije na niskim temperaturama, čuvajući njihovu prirodnu snagu i čistoću.

Harmonija s prirodom: Smještena u Provansi, naša destilerija i organska farma su u savršenom skladu s okolnim biološkim raznolikostima, odražavajući našu predanost očuvanju prirode.

Istražite naše proizvode: Od revitalizirajućeg hidrolata čajevca do umirujućeg eteričnog ulja lavande, Florihana nudi paletu proizvoda koja će obogatiti vašu svakodnevnu rutinu ljepote i blagostanja. Svaki proizvod je pažljivo destiliran i pripremljen s ljubavlju, donoseći vam najfinije darove prirode.

Pridružite nam se u otkrivanju: Za više inspiracije i savjeta o korištenju naših proizvoda, posjetite Bioterra.hr/florihana. Dopustite da Florihana postane dio vaše svakodnevice, donoseći miris i ljepotu prirode u vaš dom.

bioterra 2