Image By stockgiu

Mi smo svjesnost povezana s kvantnim poljem inteligencije, mi smo energija! Stoga, ako teške misli utječu na zdravlje, tada to mogu i pozitivne misli! Odvažite se, iskoraknite iz rutine i ponavljajućih obrazaca vaših reakcija na druge i na vaše poznato okruženje. Oslobodite se predviđanja posljedica jer to znači da živite u prošlosti!

atma.hr – 52
Koje vas uvjerenje o sebi sprječava da živite kako želite i budete što želite? Radi li se o nedostatku volje, vremena, hrabrosti ili mašte da nešto promijenite u svom životu?

Biti kvantni stvaratelj znači da smo već zahvalni unaprijed za sve u životu, te da možemo promijeniti svoju stvarnost kada njome nismo zadovoljni. Jedini izazov pritom jest promijeniti nešto u sebi, u svom umu, tijelu, mislima, osjećajima. Jeste li znali da morate doći do novog shvaćanja sebe i svijeta da biste postigli svoje novo ja? Jeste li znali da možete stvoriti svoju novu stvarnost?

No, što zapravo znači „nova stvarnost“? To znači biti u novom stanju postojanja! Jednostavno je, morate naučiti kontrolirati svoje misli i osjećaje, kako ne biste djelovali uvjetovano, prema prošlim iskustvima.

Ovo je stoga što „novi ja“ nužno zahtijeva nove misli, osjećaje i uvjerenja. Vi ste sve ono u što ste odavno povjerovali da jeste! Većinu svojega vremena djelujete prema starim obrascima razmišljanja i osjećanja. Ako su to ljutnja i frustracija, tada imate nisku vibraciju, dok su osjećaji ljubavi, radosti i zahvalnosti nositelji vaše visoke vibracije.

Prestanite živjeti u modusu preživljavanja!

Kvantni stvaratelj je svjestan kvantnog polja, koje je nevidljiva inteligencija koja čini 99, 99999 posto „ničega“! Ono je vrsta energije koja sve oživljava, ujedinjujući princip koji prožima svu fizičku stvarnost, dok svu pažnju zapravo usmjeravamo na onih 0, 00001 posto fizičke stvarnosti. Što nam to govori? Energija je u podlozi sve fizičke stvarnosti i spušta se kroz frekvenciju valova, stvarajući čvrstu tvar – ovaj svijet, nas.

Ako ostanete u niskoj vibraciji, tada ostajete u modusu preživljavanja tijela, u strahu i borbi, u stresu. Tako stres postaje vaša svakodnevica i veoma loše utječe na vaše zdravlje! Usto, čini vam se kao da živite u predvidljivoj kolotečini. Zapravo, tijelo je na to već naviklo, i nesvjesno ne želi promjene! No, moguće je  postići višu razinu svijesti. Kako?

atma.hr – 52
Mislima i osjećajima visoke vibracije! Postavite si pitanje: „kako bismo znali tko smo da nam nije okoline, tijela, vremena?“ Ostanite u višoj vibraciji, prebacite se iz navike preživljavanja i brige za sutra u svjesniji ja. Kako?

Što više obraćajte pozornost na ono što se događa u vama i oko vas. Svjesno pratite kad vam se javljaju negativne misli i osjećaji. Introspekcija i redovita meditacija su obavezne!

Prestanite graditi svoj identitet na uvijek istim pričama i problemima. Krenite istraživati i upoznavati nešto novo, otvorite se promjenama, neprestano učite! Razvijajte nove neuronske mreže! Izbavite se iz mreže starih obrazaca i uvjerenja.

Tko smo zapravo mi?

Mi smo svjesnost povezana s kvantnim poljem inteligencije, mi smo energija! Stoga, ako teške misli utječu na zdravlje, tada to mogu i pozitivne misli! Odvažite se, iskoraknite iz rutine i ponavljajućih obrazaca vaših reakcija na druge i na vaše poznato okruženje. Oslobodite se predviđanja posljedica jer to znači da živite u prošlosti!

Nemojte dozvoliti da ljutnja i nezadovoljstvo postanu vaš identitet! Prestanite živjeti prema starim uvjerenjima o sebi i drugima jer tada stvarate život iz prošlosti. Napustite svoj stari ja!

Krenite od jedne loše misli upućene drugoj osobi i promijenite je u neku dobru! Vidjet ćete kako će se odmah promijeniti i vaše uvjerenje. Primijenite to u svakoj prigodi kad vas nešto ljuti, ili kad vam nešto smeta, i već ste korak bliže vašem novom, sretnijem ja!

atma.hr – 52
Zašto se ne odlučujemo lako na izazove?

Zato jer ćemo početi zamišljati najgore scenarije, sve kako se ne bismo izdigli iznad poznatih osjećaja! Osjećaji su kemijski zapisi naših prošlih iskustava! Čak i ako smo nesretni, radije ćemo ostati u tom raspoloženju jer smo na njega već navikli.

Tijelo se u tome osjeća poznato.  Zato je tako teško nešto promijeniti u životu. Sve dok niste spremni osloboditi se navike da budete stari vi, vaše će se tijelo ponašati po navici, čak će tražiti još lošeg!

Obavezno je prevladati stare ponavljajuće misli i osjećaje da nešto ne možete ili da je teško nešto postići. Isto tako, nužno je prestati vjerovati da su vaše misli i osjećaji povezani s vašom sudbinom jer ovoga trenutka možete odlučite stvarati svoje novo ja! Vaša nova stvarnost je već tu!

Sanja Vuković Grbac

Inspiracija: Stvorite novo ja, Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost (2016), Dr. Joe Dispenza