atma.hr – 52
“Tesla metamorfoza®mi je promijenila život i zato želim i vas obavijestiti o postojanju ove jedinstvene metode iscjeljivanja. Možda će promijeniti i vaš život. Više od 20 godina se bavim iscjeliteljskim radom i za sve to vrijeme nisam iskusila ništa slično onome što sam iskusila u Tesla metamorfozi®, bilo kao klijent ili kao praktičar”, kaže Anja Petrović, osnivačica Tesla metamorfoze® i autorica knjige “Tesla metamorfoza za liječenje i evoluciju“, koja u Hrvatsku dolazi iz Australije. Održat će prezentaciju knjige 2. listopada u 14 sati na sajmu Mystic, a besplatna predavanja o Tesla metamorfozi® u hotelu Holiday 7. listopada u 19 sati, te seminare u Zagrebu i Dubrovniku, pa možete iskoristiti ovu priliku da saznate više i da osobno iskusite ove frekvencije.
Specifično za ovu metodu iscjeljivanja je da ima pristup Tesla valovima. Za razliku od hercijanskih, ovi valovi se pojačavaju s udaljenošću. Klijenti prijavljuju izvanredne rezultate kod bolesti koje službena medicina smatra neizlječivima kao što su rak, AIDS, lupus, sindrom kroničnog umora, pa čak i rekonstrukciju fizički oštećene kralježnice i urođenih deformiteta – obično već nakon tri tretmana.

Većina ljudi se zainteresira za Tesla metamorfozu® zbog ovakvih iscjeljenja, ali Anja vjeruje da je utjecaj Tesla valova na uzdizanje svijesti čovjeka čak značajniji od liječenja. Jogiji rade specijalnu meditaciju za uzdizanje svijesti. Ona počinje od bazične čakre, kroz sedam glavnih čakri, i završava krunskom čakrom koja je purpurno-ljubičaste boje. Nisu svi jogiji uspijevali daći do nivoa krunske čakre. Fenomen purpurne boje u aurama studenata koji su pohađali seminar Tesla metamorfoza®I, registriran na snimcima PIP kamerom, daje indikacije da frekvencije Tesla valova uzdižu njihovu svijest do nivoa krunske čakre. To ih osposobljava da mogu uspostaviti komunikaciju s klijentom na nivou svjesnog, podsjvesnog i integrativnog uma, mada ranije nisu bili svjesni da imaju takve sposobnosti.

Komunikacija s dušom

Tesla metamorfoza® se koristi na tri načina: Tesla metamorfoza zdravlja, Tesla komunikacija duše i Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela. Mene najviše fascinira Tesla komunikacija duše, u kojoj praktičar uspostavlja komunikaciju s klijentom na svim nivoima svijesti. Praktičar piše sve što dobiva kao informaciju, pri čemu ništa ne procesuira svojim logičnim umom, niti bilo što korigira, već prenosi informacije u onom obliku u kojem ih je primio. Ovaj proces može pomoći klijentu da shvati zašto možda sprječava sebe u procesu iscjeljivanja, kako sam sebe sabotira ili kreira situaciju i uvjete koji ga ometaju da napreduje, da napravi promjenu u svom životu. Ovo također može pomoći klijentu da otkrije uzrok svoje bolesti. Kada dostignemo komunikaciju na nivou integrativnog uma, to je prostor kroz koji smo svi povezani, prostor Ljubavi i Istine. To je nivo duše, što znači da je moguće karmičko iscjeljenje, može se iscijeliti karma. Zatim, iscjelitelj može otići do Izvora i donijeti poruku za klijenta. Ove poruke su vrlo dragocjene i to ne samo radi iscjeljenja. One ponekad mogu kreirati značajnu promjenu u životu. Mogu dovesti unutrašnje biće u stanje metamorfoze.

Na seminaru Tesla metamorfoza® II se uči kako se radi Tesla komunikacija duše. Prva vježba se radi s fotografijama. Svaki polaznik donese fotografiju osobe kojoj je potrebno iscjeljenje. Fotografije se stave na stol poleđinom prema gore. Svatko odabere jednu fotografiju nekoga koga uopće ne poznaje. Nakon završetka komunikacije s klijentom, polaznici čitaju ono što su dobili, a onaj tko je donio fotografiju to komentira. Tu obično nastaje veliko uzbuđenje i oduševljenje kada polaznici shvate da su nedvojbeno bili u komunikaciji upravo s tom osobom s fotografije. Onaj tko je donio fotografiju može prepoznati karakter, stil, uzrečice osobe s fotografije. I svatko od polaznika može uspostaviti Tesla komunikaciju duše.

U svojoj podsvijesti mi čuvamo razna sjećanja: misli, emocije, slike, vjerovanja. Neka od tih sjećanja nisu ugodna. Događaje koji su bili traumatični, iskustva koja želimo zaboraviti, mi potisnemo u podsvijest. Problem je u tome što se sve to iz podsvijesti miješa u naš život, utječe na naše reakcije, stvara strahove i bolest. Tesla komunikacija duše pomaže da to izvučemo iz podsvijesti na nivo svijesti, gdje možemo raditi na tome da ove probleme nadiđemo i riješimo. Kako Jung kaže: “Dok ne osvijestiš podsvjesno, ono će upravljati tvojim životom i ti ćeš to nazivati sudbinom.”
Tesla komunikacija duše je podjednako korisna, kako za klijente, tako i za same praktičare. Većina nas vjeruje da dobro poznaje sebe, da smo iskreni prema sebi. Međutim, nitko nas ne može tako uspješno obmanuti kako mi možemo sami sebe. Zato je poseban izazov raditi Tesla komunikaciju duše na sebi. Ovo nam može da pomoći na našem putu uzdizanja vlastite svijesti. Možemo bolje upoznati sebe, razotkriti neke istine koje možda skrivamo od sebe, bolje razumjeti vlastite reakcije u određenim situacijama te uvidjeti svoje prave motive i ciljeve. Tesla komunikacija duše može nam pomoći da pronađemo smisao svog života. Anja preporučuje praktičarima da to rade s vremena na vrijeme i citira Junga: “Svatko tko je pozvan da pomaže dušama prvo mora raditi na svojoj duši, jer samo tako će znati što znači raditi s dušom čovjeka.”

Dosad neviđene pojave

Neki sasvim novi fenomeni su zapaženi za vrijeme tretmana i na seminarima Tesla metamorfoze® – svjetlost oko nekih klijenata, svjetlosne lopte koje lebde u prostoru (orbovi), boje na zidu u dvoranama u kojima su održavani seminari i to je sve vidljivo golim okom. Iscjeljenja i razne pojave koje nisu ranije zapažene izazivaju zanimanje znanstvenika. Zato je Anja bila pozivana da drži predavanja na Znanstvenoj Tesla konferenciji u Philadelphiji, na Međunarodnom kongresu Nikola tesla u Beogradu i na Sveučilištu Britanske Kolumbije u Kanadi.

Anjina knjiga “Tesla metamorfoza za liječenje i evoluciju” je u potrazi za razumijevanjem čuda i zaista pruža nova saznanja. Odgovori su pronađeni u suvremenim znanstvenim istraživanjima, kao i u mudrostima drevnih civilizacija. Predmet knjige se proširuje na razumijevanje fenomena iscjeljivanja u cjelini, povezujući znanstveno i duhovno. Osobna iskustva su prikazana s djetinjom iskrenošću i originalnim smislom za humor. Knjiga je izuzetno zanimljiva i laka za čitanje. U cijelosti je prožeta duhom Nikole Tesle, koji joj daje jednu novu dimenziju. Genijalnost ovog čovjeka zapravo leži u njegovoj duhovnosti. Tesla, na čijim pronalascima je zasnovana sva suvremena tehnologija, izjavio je: “Onoga dana kada znanost počne istraživati nematerijalne fenomene, za jedno desetljeće će postići više nego za sve prethodne vjekove svoga postojanja.”

Anja objašnjava: “Ova priča je istinita. Ja živim tu priču. Ona je u meni ponovno probudila radoznalo dijete. Sve je počelo kao bajka, bajka koja je kasnije znanstveno potvrđena.”

Želite li saznati više i iskusiti Tesla metamorfozu®, dođite na neko od Anjinih predavanja. Za informacije o predavanjima u vašoj blizini te seminarima za praktičare posjetite www.TeslaMetamorphosis.com.

atma.hr – 52