Ako vjerujete da ste duhovno biće i voljeli bi da ste bolje povezani s duhovnom energijom (energijom svjetla) tako da vas ta energija podupire i pomaže vam u svemu što radite ova radionica je savršena za vas. Ako želite uzeti život u svoje ruke ili samo volite raditi na sebi kako bi bili sretniji i uspješniji u odnosima, poslu, financijama, vezama… Povezivanje sa svjetlom je alat koji želite imati!

Duhovna energija nije opipljiva ali je lako vidjeti njezino djelovanje kad ju koristite. Kad ste povezani i svjesno koristite duhovnu energiju dan vam ide glatko, brže razmišljate i uspješnije obavljate sve što radite. Kad imate više energije na raspolaganju imate više elana, samopouzdanja, odlučniji ste i zadovoljniji. Kao što su biljke zdravije, veće i ljepše kad nagnojimo zemlju i obogatimo ju energijom tako je i čovjek zdraviji, uspješniji i sretniji kad ima više energije.

Povezivanje sa svjetlom je tehnika koja vas u minutu, dvije, povezuje s energijom svjetla koju primamo u svoje fizičko tijelo i svoje energetsko polje.  Svjetlo s kojim se povezujemo nije vidljivo, fizičko svjetlo, već duhovno, eterično svjetlo ili životna energija koja je prisutna u svemu i temelj je postojanja. Ona donosi poboljšanje kvalitete života kao što svjetlo iz lampe donosi poboljšanje vidljivosti u sobi.

Prijavite se na radionicu i naučite ovu jedinstvenu i jednostavnu tehniku koja vam omogućuje da ste cijelo vrijeme povezani s duhovnom energijom (svjetlom) i da budete zdraviji, svjesniji, sretniji i uspješniji u svemu što radite.

On-line radionica povezivanje sa svjetlom održat će se u nedjelju 3.10.2021. Od 18 do 21 sati. Radionicu vodi krešimir bevanda, magistar elektrotehnike, life coach i rtt terapeut. Prijave na 099 8383 514 ili na [email protected].

Za više informacija posjetite http://www.kresimirbevanda.com/index.php/tecajevi-i-radionice/povezivanje-sa-svjetlom.