Osjećate li ponekad da nemate dovoljno energije, da ne znate kako riješiti neku životnu situaciju ili da ne znate što vam je činiti? Jednostavno objašnjenje bi bilo da niste povezani sa enegijom izvora i da vam zato fali energije koja vam je potrebna da se osjećate odlično i da probleme rješavate na najbolji i najlakši mogući način.

Zamislite da postoji tehnika pomoću koje možete biti cijelo vrijeme povezani s energijom izvora i pomoću koje možete mijenjati svoj život onako kako želite. Kako bi vam život izgledao da imate takav alat u rukama i znate kako ga koristiti?

Povezivanje sa svjetlom je upravo takva tehnika!

Omogućuje vam da se u minutu, dvije povežete s energijom izvora, da brišete iz svog energetskog polja sve vibracije koje vas koče ili vam ne služe i da privučete u život onu energiju (kvalitete, okolnosti) koja vam nedostaje.

Na radionici povezivanje sa svjetlom naučit ćete kako se povezati s energijom izvora, kako čistiti svoje energetsko polje od vibracija koje su uzrok vaših problema, kako riješiti probleme i kako se ispuniti vibracijama koje želite privući u svoj život. Naučiti ćete i kako koristiti energiju izvora da pomognete drugim ljudima.

Meni osobno je ta tehnika potpuno promijenila, unaprijedila život. Uspio sam riješiti probleme koje sam godinama bezuspješno pokušavao riješiti. Njeno djelovanje je toliko čudesno da često izgleda kao da se odjednom dogodilo čudo i problem se riješio na potpuno neočekivani, nevjerojatan način. Iako djeluje čudesno, ova tehnika ima jednostavno objašnjenje u zakonitostima koje je znanost već otkrila, a tiču se polja energije koje prožima i nalazi se u svemu što postoji pa tako i u svim stanicama našeg tijela. Znanost je otkrila i da naše fizičko tijelo proizvodi zračenje koje se širi u prostor oko našeg tijela i upravo to polje je ključ za naš život i sve što nam se u životu događa. U njemu se nalaze sva uvjerenja i emocije koje utječu na okolnosti u našem životu.

Tehnika povezivanja sa svjetlom povezuje naše energetsko polje s beskrajnom energijom izvora i uz pomoć energije izvora mijenja naše polje čime lako i efikasno mijenjamo svoj život i životne okolnosti. Vrlo je praktična i učinkovita i u svakodnevnim životnim situacijama kada želimo nešto napraviti na najbolji ili najjednostavniji način.

On-line radionica Povezivanje sa Svjetlom održat će se u subotu 12.12.2020. Od 18 do 21 sati.

Radionicu vodi Krešimir Bevanda, učitelj joge i tantre i certificirani RTT terapeut.

Cijena radionice je 450 kn.

Za uplate do 1.12.2020. Cijena je 375 kn.

U cijenu je uključena snimka i prijepis radionice.

Više informacija i prijave na 00385 99 8383 514 ili na [email protected].

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here