Doživjet ćeš ponekad razočaranje zbog povjerenja položenog u nekoga i to će za tebe imati strašne posljedice. Ali strašnije od toga može biti to da nikad nikome ne vjeruješ.

Bez povjerenja, bez vjere, mi smo kao strojevi, nezainteresirani i nesposobni da istinski ulažemo sebe u nešto dostojno života. Bez povjerenja svijet je hladno, grubo i mučno osamljeno mjesto.

Najbolji način da znamo kad ćemo vjerovati, a kad ne jest da imamo pouzdanja u sebe. Znati kako izgleda uživati povjerenje drugih pomoći će ti da znaš kome sâm možeš vjerovati.

Neke od najboljih i najvrjednijih stvari koje možeš iskusiti nemaju garanciju. Iako trebamo biti pažljivi, također je važno da budemo sposobni vjerovati. Ne poklanjaj svoje povjerenje isprazno ili neodgovorno, ali ga poklanjaj. Jer bez povjerenja ne postoji uistinu ništa što je vrijedno sačuvati.

Ralph Marston
savjetnikuspjeha.com

 

Prethodna objavaTranzit Saturna – 2014: Transformacija
Slijedeća objavaOvo trebate znati: Kako se riješiti prehlade u 24 sata!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.