Image by Freepik

Oduvijek smo bili naučeni prilagođavati “svoju istinu” svima drugima. Bio je to određeni nepisani kodeks ponašanja. Čak, što više, tako smo uvijek bili uljudni prema svima oko nas, međutim, najčešće je to završilo na našu štetu. Oblikovali smo svoj život u svim segmentima prilagođavajući sve “drugima”, od hrane, odijevanja, muzike, hobija, normi ponašanja i onome što su osobe u našoj blizini željele više od nas. Uglavnom su to bili roditelji, prijatelji, partneri i tako smo malo po malo kroz život gotovo izgubili sebe.

atma.hr – 52
Mnogi ni dan danas, možda već u poodmakloj dobi, ne znaju što zapravo žele, koja je njihova strast jer je nikad ni nisu razbuktali. To je tako žalosno jer većina proživi život gotovo kao da ga nisu ni živjeli. Taj Božanski dar, talenat koji svakog od nas čini posebnim pohranjen je u našem srcu i čeka da ga otkrijemo. Svatko sam sebe treba potaknuti da se zapita, što ja to trebam DATI ovom svijetu. Mi i nismo došli ništa uzeti od svijeta nego podijeliti sve svoje talente s kojima smo rođeni u sredini gdje živimo.

Upravo zato što ne živimo to što jesmo imamo kroz život svakojaka “teška” iskustva koja nas pokušavaju vratiti na pravi put. Ta nas iskustva tjeraju da zastanemo i izađemo iz kolotečine koja je sve samo ne život.
Nažalost, ljudi su spremni sve izgubiti i zato obolijevaju, ostavljaju iza sebe djecu, roditelje i partnere, ulaze u sukobe, rade sve drugo samo nikako da shvate da se trebaju vratiti sami sebi, stopiti se sa svojom dušom i živjeti autentično.

Zato i žive kroz puko preživljavanje bez imalo istinske unutarnje radosti, a koja je u stvari jedini pravi put za ostvarenje obilja svake vrste. Zapravo nas naš život ili Božanska mudrost koja diše kroz nas uvijek vodi i daje nam iznova i iznova nove prilike za promjenu.
Mnogi su se probudili i već su duže vrijeme svjesni kako ovaj život funkcionira. Budnih je bilo dovoljno da se stvori momentum i njihovim je namjerama napravljen pomak u kolektivnoj svijesti koja se sada usklađuje sa cijelim Univerzumom.

Započela je NOVA ERA ČOVJEČANSTVA! Era ljubavi, radosti, mira i obilja, era pravih ljudi. Stoga je svatko od nas pozvan da sam u sebi potakne osobnu promjenu i bude ta promjena. Samo tako će se cijelo čovječanstvo vratiti na pravi put koristeći ispravno slobodnu volju jer se tako vraćamo Izvoru, toj Božanskoj Iskri koja tinja u nama.

atma.hr – 52
Možda je ovo predugi uvod, ali ovom porukom želim svima sve najbolje i najljepše, a do toga će doći samo ako su spremni svoje odgovore i smjernice potražiti u dubini svog srca. Svi smo mi veličanstvena Božanska bića i vrijeme je da tako živimo. Sve što nije Ljubav i Svjetlost nije dio naše ljudske prirode. Stoga sami napravimo korekcije u svom ponašanju i umjesto materijalnih poklona darujmo svojim najbližima svoju ljubav, zagrljaj i pažnju.

Oprostimo svima njima, a najviše sebi za sva nerazumijevanja i situacije koje nisu bile u skladu s našom Božanskom naravi. Okrenimo Novu stranicu svog života i od SADA živimo vođeni Ljubavlju i Svjetlošću. U trenu se sve može promijeniti.
Zato, u ovo blagdansko vrijeme učinimo pravi izbor. Slijedimo svoje srce jer je naše više Ja jedini guru s kojim se trebamo povezati. Nemojmo više biti slijepi i gluhi. Budimo primjer svima u svojoj zajednici i pokažimo svima da je rođena Nova Civilizacija Pravih Ljudi. Aktivirajmo svoju Božansku moć, živimo autentično. Ja Jesam Koja Jesam. Mi već živimo u Novom svijetu. Uspjeli smo!

Želim nam svima SRETNU I USPJEŠNU NOVU GODINU!

Ljiljana Posavec, ljiljanaposavec.com

LJILJANA POSAVEC KNJIGE