Foto: pixabay.com

Kako se približava kozmički portal i veliki solarni flash 21.12., bit će još teže onima koji se odbijaju prilagoditi nadolazećim strujama svjesnosti. Budite se, ne spavajte više, jer Nova stvarnost je tu!

atma.hr – 78
Informacija je ključ. Nakon informacije slijedi transformacija.

Što se sad događa u kolektivnom oblaku svijesti?

Mnoštvo ljudi koje dosad nije imalo pojma o tome što su dimenzije, svjesnost, drugi svjetovi, vanzemaljske civilizacije, pomak u kojem se sada nalazi Zemlja i mi skupa s njom, dobiva informacije o tome i uglavnom su zbunjeni, drugi su uplašeni, a treći oduševljeni. Buđenje se događa na svakom koraku.

Ono je neminovno. Zato, svi vi koji još uvijek odbijate otvoriti oči i skrivate se u svojim malim zonama udobnosti, upitajte se: zašto tako reagirate? Što vas toliko plaši u svemu ovome?

Znajte jedno: Istina se ne može zaustaviti jednom kad krene izlaziti na svjetlo dana. Istina o tome tko smo uistinu, odakle smo došli, zašto smo ovdje i tko  su oni koji su vladali nad nama sva ova stoljeća i cijele milenije.

atma.hr – 39

A ovo doba je – doba Istine. Zato, svi vi koji ste još uvijek neodlučni i ne znate gdje biste dali sve ove nove informacije, budite hrabri i barem na kratko otvorite se za nove spoznaje i saznanja. Vjerujte mi, neće vam biti žao.

Otkrit ćete jedan cijeli novi svijet za koji uopće niste znali da postoji, shvatit ćete koliko je istina o tome tko ste i što sve možete daleko ljepša od onog što ste dosad znali o sebi. Taj novi svijet uključuje toliko toga, a vi uzmite od njega onoliko koliko trenutno možete.

Naravno, procesuiranje velikog broja informacija izaziva neminovno reakcije kako u psihi i emocijama tako i u fizičkom tijelu. Zato se ne čudite što najednom imate neke kao nove bolesti, a do jučer ih niste imali. Shvatite, ne radi se o bolestima, već procesu buđenja i fizičkim reakcijama vašeg tijela na to isto buđenje.

Jedino što se od vas traži u ovom trenutku je da se ne zatvarate za priljev novih informacija nego pustite ih da prođu kroz vas i sami odlučite što će ostati, a što ćete baciti. To je vaša odluka.

atma.hr – 78
Kako se približava kozmički portal i solarni flash 21.12., bit će još teže onima koji a priori odbijaju prilagoditi se nadolazećim strujama svjesnosti koje neumoljivo prodiru u svaku stanicu našeg tijela i to svih nas na Zemlji, bez iznimke.

Zato, budite se mili moji, ne spavajte više jer Nova stvarnost je tu i trebate nam vi, novi, probuđeni i osviješteni.

Sretno vam ovo najznačajnije i najljepše Buđenje u životu!

Utočište – Sanctuary

117 BUĐENJE U 5D

banner za knjige BUDJENJE U 5D