Foto: pixabay.com

Prije nego što u svoje zemaljsko tijelo možete prihvatiti više frekvencije, apsolutno je neophodno iscjeljivanje i čišćenje razina sebstva. Nije dovoljno da se samo podučava o višim znanjima i razinama. Ukoliko imate previše negativnih emocija, misli i vjerovanja koja vam stoje na putu, to je kao da pokušavate objasniti infitezimalni račun učeniku prvog razreda matematike, ili još bolji primjer, kao da pokušavate podučiti prosvjetljenju nekog tko fizički gladuje.

atma.hr – 78
Vaše Više Sebstvo se sastoji od svih razina i dimenzija sebstva iznad razine sedam. To uključuje dušu, naddušu, monadu, Kristovo ili Buddhino Sebstvo, Individualno Božje Sebstvo i Univerzalno Božje Sebstvo. Kako bismo pojednostavili, mi ćemo sve te razine jednostavno zajednički prozvati “Više Sebstvo”.

Najjednostavniji način da prizovete Više Sebstvo je da vizualizirate zlatno svjetlo koje dolazi s neba i ulazi u vašu krunsku čakru na vrhu glave. Nakon toga vizualizirajte kako se ovo zlatno svjetlo kreće prema dolje kroz sve čakre i dijelove vašeg fizičkog tijela istovremeno iscjeljujući, čisteći i pročišćavajući sve vaše stanice te nastavlja svoje kretanje kroz vaše noge i van kroz vaša stopala.

Ako sjedite, onda zamislite kako ta energija napušta vaše tijelo na dnu vaše kičme i ulazi u Zemlju. Da biste prizvali vaše vlastito Više Sebstvo koristite sljedeću invokaciju:

SADA POZIVAM LJUBAV, MOĆ I MUDROST SVOG VIŠEG SEBSTVA, PRIĐI MOJE VOLJENO VIŠE SEBSTVO.

Najviša razina vašeg Višeg Sebstva je vaša zlatna, sjajna Božja Prisutnost. Dok vizualizirate to zlatno svjetlo izgovorite sljedeću invokaciju:

SADA POZIVAM SVOJE ZLATNO SJAJNO BOŽJE SEBSTVO DA TEČE KROZ SVAKU STANICU MOG TIJELA.

atma.hr – 39

Razrađeniji pristup bi bio da prizovete vaše Više Sebstvo tako da prvo uđete u meditaciju i započnete dubokim disanjem. Nakon nekoliko minuta disanja i opuštanja izgovorite:

POZIVAM BOŽJE ZLATNO, SJAJNO SVJETLO PUNO LJUBAVI DA POTPUNO ISPUNI MOJE BIĆE SADA.

Zamolite za potpunu i cjelovitu zaštitu na svim razinama vašeg bića.

MOLIM DA ME BOŽJA ZLATNA, SJAJNA SVJETLOST LJUBAVI POTPUNO I CJELOVITO ZAŠTITI NA SVIM RAZINAMA MOG BIĆA.

Nakon toga izgovorite sljedeću invokaciju:

SADA PRIZIVAM MOĆ I PRISUTNOST MOG VIŠEG SEBSTVA. PRIĐI VOLJENO VIŠE SEBSTVO. POKAŽI MI SE. PODIJELI SVOJU LJUBAV, MOĆ I MUDROST SA MNOM. HVALA, VOLJENO VIŠE SEBSTVO.

Nakon toga ostanite tihi i jednostavno ispraznite svoj um. Samo budite otvoreni za bilo što se pojavi u vašoj svijesti.

Važno je da vježbate te tehnike svaki dan po nekoliko minuta sve dok ne naučite prepoznati prisutnost vašeg Višeg Sebstva. Možda ćete isto tako htjeti zapisati neke riječi ili ideje koje će vam pasti na pamet tijekom meditacije.

Kad prizovete vaše Više Sebstvo, viši aspekti vaše duše se isprepliću i miješaju s nižim aspektima. Viši aspekti pomažu nižima da se usklade kako biste mogli lakše integrirati različite elemente vaše duše.

atma.hr – 78
Na vašu sposobnost da ostanete povezani s vašim višim Sebstvom utječe mnogo faktora. Svrha većine duhovnih učenja je da vam pomognu odstraniti blokade u svjesnosti o vašim višim aspektima. Nije dovoljno da se samo podučava o višim kraljevstvima. Ukoliko imate previše negativnih emocija, misli i vjerovanja koja vam stoje na putu, to je kao da pokušavate objasniti infitezimalni račun učeniku prvog razreda matematike, ili još bolji primjer, kao da pokušavate podučiti prosvjetljenju nekog tko fizički gladuje. Ukoliko ga nahranite, vjerojatnije je da će imati energiju i koncentraciju koja je neophodna da primi vrijednosti vašeg učenja.

Prema tome, prije nego što u svoje zemaljsko tijelo možete prihvatiti više frekvencije, apsolutno je neophodno iscjeljivanje i čišćenje razina sebstva. Većina vas koja ovo čita već duže vrijeme radi razne iscjeliteljske terapije i radi toga smo sada u mogućnosti da vam pružimo detaljnije informacije o dubljoj prirodi duše i njezinim mnogim varijacijama.

Iz knjige Sal Rachele “Integracija duše”

Utočište

46 SAL RACHELE: INTEGRACIJA DUŠE