Esencijalan set za blistavu kożu lica

Jeste li znale da svojoj koži svakodnevno možete priuštiti wellnes doživljaj u udobnosti vašega doma? Poznato je da upotrebom odgovarajućih preparata i petominutnom masažom lica možemo značajno povećati elastičnost lica i smanjiti prve znakove starenja. A što ako vam kažemo da imamo preparat koji uz to može još i ublažiti vaše pigmentacije, smanjiti podočnjake i da vaša koža lica u kratkom vremenu jednostavno može zablistati?

Lice s manje bora i pigmentacija?

Vjerujemo kako vam ovo zvuči pomalo nevjerojatno. Starenje je prirodan proces, no mi znamo da vam određeni preparati i tehnike, koje žene koriste već tisućljećima, mogu pomoći da dulje izgledate svježije, odmornije i da vaša koža bude zategnutija, elastičnija te da izgleda lijepo i njegovano.

Upravo zato mi imamo rješenje za vas i to u obliku prirodne kozmetike na bazi različitih visokovrijednih prirodnih ulja koja su odavno poznata u njezi kože.

Možda ste do sada čule ponešto o drevnim ajurvedskim načelima i tehnikama koje su ljudi koristili tisućama godina u svrhu zdravlja i ljepote. Upravo  su ajurvedska načela zaslužna za stvaranje posebne formulacije ulja koje će pomoći vašoj koži da zablista i da se riješite neželjenih pigmentacija i ranih znakova starenja.

Esencijalan set za blistavu kožu lica

Soul Tree ima rješenje za navedena stanja kože u  obliku Esencijalnog seta za blistavu kožu lica koji se sastoji od ulja za blistavu kožu lica i KANSE – masažera za lice.

Ulje za blistavu kozu lica
Ulje za blistavu kožu lica

Ulje za blistavu kožu lica (Radiance face oil ) kao dio Esencijalnog seta za blistavu kožu lica,  je spoj visokovrijednih prirodnih ulja spravljenih po drevnoj ajurvedskoj recepturi. Kombinacija prirodnih ulja badema, jojobe i marelice sa šafranom i kurkumom pomoći će u povećanju elastičnosti vaše kože, smanjit će pigmentacije i pomoći će vam kod ranih znakova starenja.

Ulje za blistavu kožu lica kombinacija je visokovrijednih prirodnih ulja koja poboljšavaju hidrataciju, elastičnost i prirodni sjaj vaše kože. Ovo ulje pomoći će smanjiti pigmentacije i ukloniti rane znakove starenja.

Ulje za blistavu kožu lica je 100 % prirodna ajurvedska formulacija koja u sebi sadrži tvari koje hidratiziraju i vraćaju prirodan sjaj vašoj koži.

Kansa masazer za lice
Kansa masažer za lice

KANSA masažer za lice, kao drugi dio Esencijalnog seta za blistavu kožu lica, pomaže pročistiti vaše lice te čini vašu kožu  mekanom i glatkom. Kansa je poseban metal izrađen od mješavine kositra i bakra te kao takav uklanja toksine, poboljšava cirkulaciju i pročišćava kožu. Rezultat je poboljšanje prirodne blistavosti kože.

Masaža KANSA masažerom je drevna i jedinstvena tehnika masaže lica  koja svakodnevnom uporabom povećava elastičnost kože lica, stimulira stanice kože na proizvodnju kolagena i elastina, potiče cirkulaciju, a time i izbacivanje toksina.

Započnite i završite dan nanošenjem ovog predivnog mirisnog ulja u kombinaciji s nježnim pokretima Kansa masažera. Dovoljno je da svaki dan nanesete ulje i masirate lice barem 5 minuta kako biste ubrzo vidjele prve rezultate. Tehniku masaže možete vidjeti ovdje.

Osim što je ova masaža ugodna, vrlo brzo će vam prijeći u rutinu jer ćete se masažom lica opustiti dok istovremeno uživate u ulju koje polagano otpušta opijajuće mirise šafrana, jojobe, kurkume i marelice.

Masažom ćete postići bolje upijanje ulja, opuštanje mišića lica, bolju prokrvljenost, smanjiti podočnjake i tamne kolutove ispod očiju.

Esencijalan set za blistavu kožu lica koji se sastoji od Ulja za blistavu kožu lica i KANSA masažera, odnedavno je dostupan i na hrvatskom tržištu i možete ga nabaviti na web shopu Soul Tree kozmetike u prekrasnom pakiranju.

Poduzeće Kalya ekskluzivni je zastupnik za Soul Tree kozmetiku u Hrvatskoj i Sloveniji.

Isprobajte Soul Tree kozmetiku i podarite sebi i svojem tijelu – dar prirode!

www.soultree-cosmetics.com/hr

Esencijalan set za blistavu kozu lica
Esencijalan set za blistavu kożu lica