pixabay.com

Vage, nekima od vas se vidi priljev novca koji će vam samo dati još jedan “vjetar u leđa” da se i dalje nastavite zalagati kroz posao. Još ako ste spoji ugodno s korisnim, onda vam nema ravnog. Ribe, u ljubavi su vam malo turbulentni dani, ali bez nekih svađa i žučnih rasprava, ovo sve se može vrlo brzo dovesti u stanje kako je i bilo. Što se posla tiče, tu svakako neće izostati nagrada od vaših nadređenih. Ako ne odmah sada, onda u nadolazećem periodu.

atma.hr – 52
Iako je s prvim danom ovoga mjeseca, krenuo i retrogradni Merkur, neće biti težak previše, kako smo to inače očekivali. Ovaj nas uči da režemo spone s prošlošću. Na nama je kako i na koji način, hoćemo li neke stvari čistiti po pitanju posla, obitelji ili emotivnog života, što god sada napravimo, a da nas koči, lakše ćemo si skinuti teret s leđa u tom nečemu što nas koči.

Za većinu nas ovo je mjesec uživanja, kada će  nam na neki način biti dato da opušteno se maknemo od stresa na neke ugodnije stvari. Svaki odnos koji imamo, a da je lijep i kvalitetan, sada će biti pun uzajamnog poštovanja, a sve loše što nije valjalo, ostaje zakopano u prošlosti.

Zato baš nije dobro gurati stvari koje nam smetaju “pod tepih” i razmišljati da će proći samo po sebi to što ne valja. Neće proći, ako se mi ne pobrinemo da se te neke spone koje nas koče, režu. Iskrenost, je također vrlo bitna ovog mjeseca, a sami ćemo se svatko na svoj način uvjeriti zašto je to tako.

OVAN

Većina pripadnika ovog znaka shvatit će koliko im je bitna obitelj. Ako se dogodi da vas nešto muči, samo će vam se pokazati da je samo vaša obitelj tada tu uz vas i to na pravi način.

Ovnovi koji su u braku ili vezi, moglo bi biti manjih nesuglasica s emotivnim partnerom. Vama je već neko vrijeme unazad, posao i sve oko toga prioritet, e sada će to malo smetati osobi s kojom ste u vezi ili braku. Koliko god da vam je posao bitan, malo dajte pažnje i dragoj osobi, a kasnije vam zbog toga neće biti nimalo žao.

Pazite na neke ishitrene poslove, a svakako posebno na to da ne ulazite u neki posao gdje vam se nudi brza zarada na lak način. Tu dobro razmislite hoćete li ući u to pa makar vam je to od osoba od velikog povjerenja, nemojte nikuda brzati.

Pazite na prehranu, posebno oni u ovom znaku, koji su na dijetnom režimu.

atma.hr – 52
BIK

Vi svakako imate jaku intuiciju, a u ovom mjesecu posebno pratite što vam govori u pogledu nekih osoba i znajte da vam neće ništa krivo reći, to vaše unutarnje “ja”. Neke bitne stvari koje biste željeli mijenjati u ovom mjesecu, mogu vašim ukućanima djelovati ishitreno, ali svakako vam mogu život posložiti na bolje.

Energetski ćete biti u boljem stanju nego do sada, ipak nemojte baš previše raditi. Nema potrebe davati se toliko kroz posao, nemojte ništa uzimati na sebe previše.

Bikovi u braku ili vezi, bit će dosta lijepih trenutaka u ovom mjesecu. Vama koji ste donedavno imali probleme u komunikaciji, samo otvoren razgovor s obje strane može vam pomoći da se nadiđu problemi koji već dugo stoje u mjestu.

Oni koji su slobodni, dobro slušajte sebe, ako se dogodi neko novo poznanstvo. Barem vi niste od tih osoba, koje idu vjerovati odmah na prvi kontakt. Sve dobro provjerite, prije nego poklonite svoje vrijeme ili emocije.

BLIZANCI

Ovo je mjesec koji će vama koji ste u vezi ili braku, donijeti međusobno razumijevanje. Čak i onima gdje je bilo manjih svađica, sada vam se nudi prilika da to sve se popravi i ostane u prošlosti.

Što se tiče posla, nekada ćete imati dojam da radite za dvoje, a da sve to netko tko treba, ne vidi. Vidi se to sve, samo sada nije trenutak da berete lovorike svojega rada i zalaganja.

Nema potrebe da to doživljavate tragično, ovo je samo prolazan period, a onda vam ide na bolje uz šanse da si svoje ambicije i ostvarite.

Neke stvari koje vam vaše tijelo šalje kao što su: vrtoglavica, mučnina, bolovi u trbuhu, nije ništa strašno samo ste vi previše opterećeni svime dugo vremena unazad, a sada vam organizam kao što vidite reagira.

atma.hr – 52
RAK

Dragi Rakovi, nemojte se iznenaditi  neugodno, ako vam se dogodi da se razočarate u neke osobe za koje ste smatrali da vam zaista misle dobro i prijateljski. Što više po pitanju tih nekih “izdaja” zaledite emocije, tim bolje po vas.

Neki od vas, koji imaju u planu bilo što poslovno, a da je vezano za inozemstvo, sada radite na tome, a posebno ako je to nešto se planiralo ili dogovaralo prije retrogradnog Merkura.

Što se zdravlja tiče, hvala Bogu nema nekih stvari na koje bih upozorila.

A ako ste nešto krivo napravili prema nekim osoba u prošlosti, sada vam Univerzum daje šansu da se to što se nije trebalo dogoditi, u ovom periodu popravi.

LAV

Vama je ovoga mjeseca samoća na prvom mjestu i znajte da ćete si sami obnoviti energiju, ako se malo osamite i maknete od svih jer vam je svega i previše.

Čak će vam biti milo, kada vas drage osobe  malo ostave da uživate sami sa sobom. Nemojte svoje vrijeme i energiju davati  nekim osobama, na način da slušate tuđe probleme. Ići iz dana u dan to raditi, samo ćete sami sebe opteretiti.

Pazite se nekih nepotrebnih kupovina.

Što se tiče zdravlja, tu nema nekih upozorenja. Neki od vas bi mogli više se posvetiti uljepšavanju nego što to inače radite.

atma.hr – 52
DJEVICA

Energija vam je na vrhuncu, ovo je za većinu pripadnika ovoga znaka. Iskoristite je na najbolji mogući način, a na prvom mjestu za neke svoje interese koje već dugo si želite.

Sada nije vrijeme da stojite u mjestu i to tijekom cijelog ovoga mjeseca. Pripazite na neka prekomjerna trošenja, a posebno vi koji imate djecu ili drage mlade osobe, nema potreba baš svaku želju ispunjavati sada i odmah.

Slobodne Djevice, u ovom periodu imate velike šanse da upoznate neku novu osobu. To poznanstvo će se dogoditi na javnom mjestu, a tu će biti i netko od vama poznatih osoba da kaže najbolje mišljenje o tom nekom novom u vašem životu.

Posao vam je u redu i nemojte se iznenaditi da dobivate, ako ne priznanja, onda pohvale za svoj rad.

VAGA

Otvaraju vam se nove prilike, nešto što već dugo u sebi želite. Ipak, nemojte za vrijeme trajanja retrogradnog Merkura ići u neke dogovore oko tih svojih želja. Lijepo je planirati i napraviti neki smjer za sebe a za realizaciju, ipak malo pričekajte.

Vage koje već imaju neke tjelesne aktivnosti, znajte da vam to stvara regeneraciju cijelog organizma. Pa, iako se to ne vidi odmah, iznutra se upravo zahvaljujući tome, stvara jedna nova osoba.

Poslovno, nekima od vas se vidi i priljev novca koji će vam samo dati još jedan “vjetar u leđa” da se i dalje nastavite zalagati kroz posao.

Još ako ste spoji ugodno s korisnim, onda vam nema ravnog.

atma.hr – 52
ŠKORPION

U ovom mjesecu, kod vas se vidi pravo čišćenje kojekakvih loših osoba oko vas. Po vas je to samo dobro za dalji život, ipak, pazite u verbalnim razgovorima pri tim prekidima, da ne kažete što ne treba, a da vas kasnije na neki način može koštati.

Kada se radi o ljubavnom odnosu, pokažite neku lijepu gestu emotivnom partneru. Bilo kuda da odete sami pa makar i na dan, još više će vam popraviti odnos na duži period.

Ako imate u mislima ići u nešto novo poslovno, samo naprijed. Ipak se posavjetujte s kim god možete, a da zna više o tome od vas. I još, nemojte nikako ulaziti u neka partnerstva, idite u posao samostalno.

Što više ćete biti tjelesno aktivni, tim bolje po vaše zdravlje.

STRIJELAC

Ako neki od vas, razmišljaju da sada napuste posao i da idu u nešto novo, nemojte brzati jer sada vam nije dobro vrijeme za neke ishitrene odluke. Ako ste se odlučili za promjenu, to je dobro, ali probajte ići linijom manjeg otpora.

Ako si želite neku edukaciju, svakako se okrenite tome.

Vama koji imate emotivnog partnera, ovo je jako dobar mjesec da se odnos još više učvrsti. A i partneru ili partnerici, pustite malo na volju, neka vam priredi iznenađenje na svoj način, neće vam biti nimalo žao.

Nemojte zanemariti svoje tijelo, ako vam organizam pokazuje da ste pri kraju snaga. Ako vas slama unutarnji umor, malo stanite.

atma.hr – 52
JARAC

Vi ste temperamentan znak, ali ovog mjeseca, nemojte svoju naglu narav, koristiti baš svuda i u svim situacijama. Nema ništa od toga da idete tim smjerom.

Posebno se ovo odnosi na posao, ako kolege rade na tome da pokupe nagrade za vaš trud i zalaganje, probajte to riješiti mudro i na filozofski način. A uz vašu inteligenciju urođenu, vi to svakako možete. Vama svakako stoje promjene na bolje.

Što se tiče emotivnog života, malo obratite pažnju na drugu stranu, bit će vam i više od duplo uzvraćeno kasnije. Partner ima nekada dojam da ga malo zapostavljate.

Što se tiče zdravlja, nema nekih upozorenja, osim umora.

VODENJAK

Ovo je vrijeme da napravite sve da si dovedete zdravlje u red. Ako osjetite bolove u nogama, malo smanjite tjelesne aktivnosti. A ako neki od vas, osjete da imaju manje probleme s vidom, malo povedite računa o tome.

Neka uživanja, posebno vama koji ste u vezi ili braku, sada će dati neki novi način opuštanja. U vama je ono “vječito dijete”, ali vide se neke nove mogućnosti u pogledu posla. Ništa od toga vam neće biti teško. Stići ćete vi i poslovno se istaknuti, a i uživati na vaš način.

Ako osjetite nepovjerenje od partnera, znajte da sada zaista želi djela od vas, a ne samo priču. Uživa on i u vašim razgovorima, ali ovo i je vrijeme da se neke stvari koje od ranije idu uz vas kao par, sada riješe i da ostanu iza vas.

Samo otvoren razgovor je rješenje, ali da obje strane taj razgovor slušaju s razumijevanjem.

atma.hr – 52
RIBE

Ovo je mjesec, kada će većina vas u ovom znaku naići na neke prepreke, a posebno se to odnosi na posao. Ovo će vas u prvom momentu malo razočarati, a onda vam dati još i želje i volje za dokazivanjem. Samo nebo radi za vas u ovom periodu pa dajte onda iskoristite svaku šansu koja vam se ukaže.

U ljubavi su vam malo turbulentni dani, ali bez nekih svađa i žučnih rasprava, ovo sve se može vrlo brzo dovesti u stanje kako je i bilo.

Umor ako osjetite, uzmite si onda dan za sebe. Ovog mjeseca vam je vrijeme takvo da će vam i taj jedan dan biti sasvim dovoljan da ta neka događanja oko posla, s još više energije sprovedete u djelo.

A svakako vam neće izostati niti nagrada, od vaših nadređenih. Ako ne odmah sada, onda u nadolazećem periodu.

Slavenka Polojac

slavenka8_